Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ, πήρε βαθμό (2-2) στο Μπρέντφορντ
i

Χάρι Κέιν/ ©Twitter

Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ, πήρε βαθμό (2-2) στο Μπρέντφορντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:20 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 26.12.2022

Η Τότεναμ με τα γκολ των Χάρι Κέιν και Πιέρ Χόιμπιεργκ επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ, παίρνοντας ακόμα έναν βαθμό (2-2) αν και βρισκόταν σε μειονεκτική θέση.

Βρέθηκε στο... καναβάτσο (και πάλι) η Τότεναμ, αλλά αντέδρασε γλιτώνοντας τα χειρότερα! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ, αλλά τα «σπιρούνια» κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). 

Το σκορ για την ομάδα του Τόμας Φρανκ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Γιάνελτ με κοντινή προβολή μετά την ασταθή απόκρουση του Φόρστερ στο σουτ του Νόργκαρντ μέσα από την περιοχή. Με αυτό το σκορ (1-0) οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η Μπρέντφορντ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να ασκεί πίεση στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε και γενικότερα να είναι ανώτερη,  καταφέρνοντας να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου.  

Διανομέας άφησε την πίτσα σε πελάτη κι έκατσαν να δουν μαζί το χαμένο πέναλτι του Κέιν (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:21 - 11.12.2022

Διανομέας άφησε την πίτσα σε πελάτη κι έκατσαν να δουν μαζί το χαμένο πέναλτι του Κέιν (vid)

Ενας διανομέας πίτσας, ρώτησε έναν πελάτη αν θα μπορούσε να εισέλθει στο σπίτι του για να παρακολουθήσουν μαζί το πολύ σημαντικό πέναλτι του Χάρι Κέιν εναντίον της Γαλλίας, με το βίντεο να γίνεται viral.

Στο 54ο λεπτό ο Ιβάν Τόνεϊ διπλασίασε τα τέρματα για την Μπρέντφορντ με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Εμπεουμό. 

Η Τότεναμ άργησε άλλα ξύπνησε. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε έξι λεπτά. Ο Χάριν Κέιν στο 65ο λεπτό βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά τη σένταρ του Λανγκλέ, για 7η συνεχόμενη Boxing Day, έγραψε ιστορία όντας ο πρώτος σκόρερ της και παράλληλα μείωσε για τους φιλοξενούμενος. Στο 71ο λεπτό ο Πιερ Χόιμπιεργκ έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη ομάδα του με ένα σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. 

Η Τότεναμ μετά τη λήξη του ματς έφθασε τους 30 βαθμούς και έπιασε στην τρίτη θέση την Νιούκαστλ, έχοντας ματς περισσότερο. Η Μπρέντφορντ είναι ένατη με 20 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική τα «σπιρούνια» (01/01 16:00) υποδέχονται την Άστον Βίλα και οι «μέλισσες» δοκιμάζονται στην έδρα της Γουέστ Χαμ (30/12 21:45). 

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Ρέρσλεφ, Ζάνκα, Μι, Πίνοκ, Χένρι, Νόργκααρντ (82' Ντασίλβα), Γιάνελτ, Γένσεν (67' Γκόντος), Εμπέουμο (82' Γουίσα), Τόνι 

TOTENAM: Φόρστερ, Ντόχερτι, Τανγκάνγκα (67' Σάντσες), Ντάιερ, Λανγκλέ, Χόιμπιεργκ, Μπισούμα, Κουλουσέβσκι, Σον, Πέρισιτς, Κέιν