Γονείς και προπονητές έπαιξαν ξύλο σε αγώνα U-16 της Σερβίας

Γονείς και προπονητές έπαιξαν ξύλο σε αγώνα U-16 της Σερβίας

Νίκος Καλαμπάκας 10:21 - 21.11.2023

Ξύλο και των... γονέων έπεσε σε αγώνα του πρωταθλήματος U-16 της Σερβίας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Μέταλατς - Ραντνίσκι!

Χαμός έγινε στον αγώνα Μέταλατς-Ραντνίσκι για το πρωτάθλημα Under -16 της Σερβίας, όταν οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν έντονο διαπληκτισμό, 37'' πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης τους απέβαλαν, ωστόσο τα πνεύματα δεν ηρέμησαν αφού η ένταση μεταφέρθηκε και στις εξέδρες και συγκεκριμένα στους γονείς των αθλητών.

Οι τελευταίοι ξεκίνησαν να τσακώνονται στις κερκίδες του γηπέδου, όταν είδαν τον προπονητή της Μέταλατς να οδεύει στον αντίπαλο πάγκο μαινόμενος μετά την αποβολή του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας η αστυνομία έστειλε δυνάμεις της στο γήπεδο προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσει τον τσακωμό και την ένταση.

Από το περιστατικό υπέστη διάσειση ένας παίκτης της Μέταλατς. Η ιστοσελίδα VAMmedia σε σχετικό της άρθρο αναφέρει ότι υπήρξε προηγούμενο μεταξύ των δύο ομάδων, αφού το καλοκαίρι η Μέλατατς «άρπαξε» κάποιους παίκτες της Ραντνίσκι!

Tags: