Η Άστον Βίλα «έκλεψε» το πολύτιμο τρίποντο από τη Γουέστ Χαμ

Η Άστον Βίλα «έκλεψε» το πολύτιμο τρίποντο από τη Γουέστ Χαμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:16 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 17.03.2024

Με τον Τζανιόλο να ισοφαρίζει, η Άστον Βίλα απέσπασε τον βαθμό κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η οποία στερήθηκε σημαντικό τρίποντο. Πλέον, τα «σφυριά» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός επτάδας της Premier League.

Παρά το προβάδισμα που πήρε, η Γουεστ Χαμ εν τέλει δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Άστον Βίλα, στο ματς της 29ης αγωνιστικής. Η «χρυσή αλλαγή» του Τζανιόλο ήταν και εκείνη που χάρισε στους «βίλατζερς» και έβαλε σε μπελάδες τα «σφυριά». Πλέον, η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού κινδυνεύει να μείνει εκτός επτάδας της Premier League, αφού καραδοκεί από κάτω της η Μπράιτον με ματς λιγότερο.

Το 1-0 έφερε ο Μικαΐλ Αντόνιο, ο οποίος έπειτα από μία εξαιρετική σέντρα έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτύων. Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα. Στο 42' ο Κούντους έκανε το 2-0, εντούτοις ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως υπάρχει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 49ο λεπτό ο Αντόνιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, του όταν μέσα από τη μικρή περιοχή σκόραρε για το 2-0. Όμως το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ, αφού με παρέμβαση του VAR δόθηκε χέρι. Αρκετά λεπτά αργότερα η Άστον Βίλα τελικά ισοφάρισε τον αγώνα! Ο Ζανιόλο βρήκε χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Ντιαμπί έκανε το 1-1.

Ένα σκορ το οποίο θα μπορούσε να είχε αλλάξει στις καθυστερήσεις, με τον Μπόουεν να εκμεταλλεύεται ένα μπέρδεμα στην περιοχή και να σκοράρει στο 90+6' για το 2-1. Όμως και πάλι με παρέμβαση του VAR, το τέρμα δεν μέτρηση για χέρι.

Τεν Χαχ για τις φήμες απόλυσής και της κριτικής του: «Αυτά πάνε πάντα μαζί, γύρω από τη Γιουνάιτεντ θα υπάρχει πάντα θόρυβος»
PREMIER LEAGUE

15:06 - 17.03.2024

Τεν Χαχ για τις φήμες απόλυσής και της κριτικής του: «Αυτά πάνε πάντα μαζί, γύρω από τη Γιουνάιτεντ θα υπάρχει πάντα θόρυβος»

Ο Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται, αλλά και στις φήμες για την απόλυσή του που έχουν ακουστεί, λέγοντας ότι αυτά πάνε πάντα μαζί, ενώ τόνισε πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα θα υπάρχει βαβούρα.

Πλέον, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 7η θέση αλλά με ματς περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως Γουλβς και Μπράιτον μπορούν να την προσπεράσουν, σε περίπτωση που πάρουν νίκη στα επερχόμενα παιχνίδια τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: