Παίκτης της Γουλβς βγήκε εκτός ελέγχου: Επιτέθηκε σε συμπαίκτη του, έφτυσε προπονητή και τα έσπασε στα αποδυτήρια

Τζόνι Κάστρο

i

©Photo by James Williamson - AMA/Getty Images/Ideal Images

Παίκτης της Γουλβς βγήκε εκτός ελέγχου: Επιτέθηκε σε συμπαίκτη του, έφτυσε προπονητή και τα έσπασε στα αποδυτήρια

Κώστας Τόπας 08:34 - 13.12.2023

Ο 29χρονος αμυντικός της Γουλβς, Τζόνι Κάστρο βγήκε εκτός ελέγχου σε μία προπόνηση της ομάδας του, καθώς χτύπησε συμπαίκτη του, έφτυσε μέλος του προπονητικού επιτελείου και τα έσπασε στα αποδυτήρια.

Ο Τζόνι Κάστρο της Γουλβς μπαίνει στον «πάγο». Την περασμένη Παρασκευή (08/12), ο αγγλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξήγησε ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν θα μπορεί να παίξει ή να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ως τιμωρία για ένα «περιστατικό» στην προπόνηση.

Λίγες ημέρες αργότερα, το «The Athletic» δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες του «περιστατικού» όπως ισχυρίζεται η Γουλβς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος αμυντικός αντέδρασε με βία μετά από ένα επεισόδιο που είχε σε μια προπόνηση με τον νεαρό συμπαίκτη του Ταουάντα Τσιρέουα. Το δυσάρεστο επεισόδιο περιλάμβανε και φτύσιμο ενός μέλους του προπονητικού επιτελείου και τελείωσε, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή του «The Athletic», με διάφορες καταστροφές στα αποδυτήρια συλλόγου μόλις αποβλήθηκε από την προπόνηση, σπάζοντας ακόμα και μια τηλεόραση.

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα
PREMIER LEAGUE

15:20 - 11.12.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα

Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στο Conference League του χρόνου; Κι όμως, υπάρχει και ο λόγος είναι η Χιρόνα καθώς αν καταφέρει να τερματίσει σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League η Σίτι κινδυνεύει να «υποβιβαστεί» στο Conference League.

Όπως ανέφερε τότε ο Ματ Χομπς, αθλητικός διευθυντής της Γουλβς, ο Κάστρο έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: «Μιλήσαμε και αποδέχτηκε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου δεν θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Θα συνεχίσει να προπονείται μαζί μας και αν θέλει θα μπορέσει να παίξει με τους κάτω των 21. Γνωρίζοντας τον, μάλλον θα το κάνει», πρόσθεσε ο Χομπς.