Το Γρανάδα - Βαλένθια αναβλήθηκε λόγω της φονικής πυρκαγιάς (vids)

Φωτιά σε πολυκατοικία

i

© PrtScr

Το Γρανάδα - Βαλένθια αναβλήθηκε λόγω της φονικής πυρκαγιάς (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:27 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 24.02.2024

Η La Liga γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως έκανε δεκτό το αίτημα της Βαλένθια κι έτσι η αναμέτρηση με τη Γρανάδα αναβλήθηκε, λόγω της φονικής πυρκαγιάς σε πολυκατοικία της πόλης.

Το πρωί της Παρασκευής (23/2), η Βαλένθια ζήτησε την αναβολή του ματς κόντρα στη Γρανάδα και το αίτημά της έγινε δεκτό. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο (24/2, 15:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga. Η φονική πυρκαγιά σε πολυκατοικία της πόλης είναι ο λόγος που δεν θα διεξχαθεί ο αγώνας, με την τελευταία ενημέρωση να κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς!

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς της αγωνιστικής, ενώ ταυτόχρονα η τοπική κοινότητα της Βαλένθια έχει κηρύξει τριήμερο πένθος και σε αυτό το διάστημα οι σημαίες του κλαμπ θα είναι μεσίστιες.

Όπως είναι λογικό, σε όλόκληρη την πόλη επικρατεί θλίψη, γι΄ αυτό και ματαιώθηκε η έναρξη του ετήσιου φεστιβάλ «Fallas», το οποίο περιλαμβάνει πυρπόληση μεγάλων αγαλμάτων από χαρτόνι κι επίδειξη πυροτεχνημάτων.