Η Βιγιαρεάλ «άλωσε» το Σαν Σεμπαστιάν, με υπογραφή Κομεσάνα

Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ

i

© PrtScr

Η Βιγιαρεάλ «άλωσε» το Σαν Σεμπαστιάν, με υπογραφή Κομεσάνα

Πάνος Κορομηλάς 00:03 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 01:36 - 24.02.2024

Η Βιγιαρεάλ πέρασε από το Σαν Σεμπαστιάν, επικρατώντας με 3-1 της Σοσιεδάδ για την 26η αγωνιστική της La Liga. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κομεσάνα, που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Επιστροφή στις νίκες για τη Βιγιαρεάλ, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρθελίνο επικράτησε της Σοσιεδάδ με 3-1 και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Ήττα - πισωγύρισμα για τους Βάσκους, μετά τη νίκη επί της Μαγιόρκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας, όμως η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο στο πρώτο μέρος. Ο Γκέδες έχασε σημαντική ευκαιρία στο 17' και ένα λεπτό αργότερα ο Κομεσάνα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Σοσιεδάδ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως το σουτ του Ζαχαριάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

O σκόρερ του πρώτου γκολ της αναμέτρησης χτύπησε ξανά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, κλειδώνοντας ένα σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Μαρθελίνο.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μερίνο στο 87ο λεπτό του αγώνα, όμως ο Σέρλοθ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στη 12η θέση με 29 βαθμούς το «κίτρινο υποβρύχιο» που συνεχίζει σε ανοδική πορεία μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν. Από την πλευρά της, η ομάδα του Αλγκουαθίλ έχει υποχωρήσει στην έκτη θέση της La Liga, επιβεβαιώνοντας πως δε βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ