Εντυπωσιακή Μπολόνια, υπέταξε και τη Βερόνα και συνεχίζει σε τροχιά τετράδας

Μπολόνια - Βερόνα

i

© PrtScr

Εντυπωσιακή Μπολόνια, υπέταξε και τη Βερόνα και συνεχίζει σε τροχιά τετράδας

Πάνος Κορομηλάς 23:48 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 01:38 - 24.02.2024

Δε σταματάει να εντυπωσιάζει η Μπολόνια, που επικράτησε με 2-0 της Βερόνα και συνεχίζει στην πρώτη τετράδα της Serie A. Πέρασε ως αλλαγή στο ματς ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Η εξαιρετική πορεία της Μπολόνια στη Serie A συνεχίζεται. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έκαμψε την αντίσταση της Βερόνα (2-0) στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για την 26η αγωνιστική της ιταλικής λίγκας και κρατά σταθερή τη θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Φαμπιάν και Φρόιλερ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στην πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του διαιτητή, Ροζάριο Αμπίσο, στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο αγώνας διακόπηκε ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Μπολόνια, όμως τελικά δε μπόρεσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον τέταρτο, Τζιάκομο Καμλόνε.

Στα αγωνιστικά, η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με κοντινή προβολή του Φαμπιάν. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, όμως δε διαπιστώθηκε κάποια παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ορσολίνι έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας το, ενώ η Βερόνα είχε την τελευταία σημαντική στιγμή του ημιχρόνου με σουτ του Εντόι.

Ο Φρόιλερ «σφράγισε» τη νίκη με ωραίο σουτ στο 69', βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Βερόνα για θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο τελευταίο 15λεπτό και συνέβαλε στη διατήρηση των τριών βαθμών.

Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Φαρόνι μετά από αυτό το αποτέλεσμα, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 20 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι θα έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει, εφόσον κερδίσει τη Νάπολι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ