Διακοπή στο Μπολόνια - Ελλάς Βερόνα λόγω τραυματισμού του διαιτητή

Διακοπή στο Μπολόνια - Ελλάς Βερόνα λόγω τραυματισμού του διαιτητή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:09 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 23.02.2024

Για περίπου 10 λεπτά διακόπηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπολόνια και Ελλάς Βερόνα, μετά τον τραυματισμό του διαιτητή της αναμέτρησης, Ροσάριο Αμπίσο.

Μόλις τρία λεπτά πρόλαβαν οι ποδοσφαιριστής της Μπολόνια και της Ελλάς Βερόνα να παίξουν ποδόσφαιρο, αφού μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού σημείου το ματς διακόπηκε. Αφορμή ήταν ένας τραυματισμός, ο οποίος ωστόσο δεν αφορούσε κάποιον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι του αγώνα, Ροζάριο Αμπίσο, αντιμετώπισε ένα ζήτημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα. Ο ίδιος χρειάστηκε την παρέμβαση από το ιατρικό επιτελείο της Μπολόνια, όμως αποδείχθηκε τελικά ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά για σχεδόν 10 λεπτά και ο ρέφερι τελικά αντικαταστάθηκε.

Τη θέση του πήρε ο τέταρτος, Γιακόμο Καμλόνε, ο οποίος φόρεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ από τον Αμπίσο. Το παιχνίδι ξανάρχισε με τα σκορ στο 0-0 και το ρολόι να γράφει 11 λεπτά. Για την ιστορία, η αναμέτρηση αυτή ήταν κρίσιμη τόσο για τους μεν, όσο και για τους δε.

Το παιδί «θαύμα» του Champions League, Μίλε Σβιλάρ επανεμφανίζεται έξι χρόνια μετά!
EUROPA LEAGUE

10:23 - 23.02.2024

Το παιδί «θαύμα» του Champions League, Μίλε Σβιλάρ επανεμφανίζεται έξι χρόνια μετά!

Ο νεότερος τερματοφύλακας που έχει αποκρούσει ποτέ πέναλτι στο Champions League, Μίλε Σβιλάρ χάρισε την πρόκριση στη Ρόμα με τις δύο καίριες επεμβάσεις του στη «ρωσική ρουλέτα» του Ολίμπικο απέναντι στη Φέγενορντ.

Σε πρώτο χρόνο, για τη Μπολόνια, η νίκη την έφερνε στην τέταρτη θέση της Serie A, η οποία και οδηγεί στο UEFA Champions League. Από την άλλη, η Βερόνα ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο, το οποίο θα την έβγαζε εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.