Η σημαία στον ιστό της - «Δένει» τον Μπαρέλα μέχρι το 2028 η Ιντερ

Νικολό Μπαρέλα

i

©printscreen

Η σημαία στον ιστό της - «Δένει» τον Μπαρέλα μέχρι το 2028 η Ιντερ

Γιάννης Λιβανός 11:59 - 22.02.2024

Ο ατζέντης του Μπαρέλα προχώρησε στην αποκάλυψη της ύπαρξης συμφωνίας της Ίντερ με τον Ιταλό παίκτη, προκειμένου οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, και μάλιστα άμεσα, έως το 2028.

«Νερατζούρο» θα συνεχίσει να είναι για αρκετά χρόνια ακόμη ο Νικολό Μπαρέλα!

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή, τονίζοντας παράλληλα πως οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι «πυρετώδεις», για να ολοκληρωθεί η επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του πελάτη του με την Iντερ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Σύμφωνα με Μέσα από τη γειτονική χώρα, υπήρξαν αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για τον Μπαρέλα, εισέπραξαν όμως αρνητική πρόταση από την Ιντερ.

Από ότι φαίνεται βέβαια και ο ίδιος ο Μπαρέλα επιθυμούσε πολύ την παραμονή του στην Ιντερ, με την οποία μάλιστα έπαιξε πέρυσι στον τελικό του Champions League, όπου η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κάπως έτσι ο Μπαρέλα θα συνεχίσει για τουλάχιστον μία τετραετία στο «Σαν Σίρο», εξακολουθώντας να αποτελεί έναν από τους πυλώνες στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Με τα χρώματα της Ιντερ ο Μπαρέλα έχει καταγράψει 220 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 22 τέρματα και έχει πανηγυρίσει μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα της Serie A τη σεζόν 2020-2021, δύο Κύπελλα Ιταλίας και τρία Σούπερκαπ Ιταλίας. Παράλληλα υπήρξε μέλος της ομάδας που έπαιξε στον τελικό του Europa League της περιόδου 2019-2020, αλλά και πέρυσι που ήταν φιναλίστ του Champions League.