Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο
i

© PrtScr

Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Γιάννης Λιβανός 11:07 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 21.02.2024

Τραυματίας αποχώρησε ο Γκριεζμάν στο 78' στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ στο «Σαν Σίρο». Η ισπανική ομάδα ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γάλλος εξτρέμ, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να προβληματίζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την  ήττα με 1-0 από την Ίντερ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League το βράδυ της Τρίτης (20/02) στην Ιταλία. Εκτός βέβαια από το αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε προβληματίζεται και για τον Αντουάν Γκριεζμάν, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

 «Ο Γκριζμάν τραυματίστηκε στον αστράγαλό του και ελπίζουμε ότι θα είναι απλώς ένα διάστρεμμα», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Ατλέτικο, ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια στο Champions League αυτή τη σεζόν, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Άνχελ Κορέα στο 78ο λεπτό του αγώνα. 

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται να προστεθεί σε αρκετούς ακόμη τραυματισμούς που έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Copa del Rey την επόμενη εβδομάδα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένεθ τραυματίστηκε επίσης ένα λεπτό μετά την έναρξη του ημιχρόνου την Τρίτη (20/02), ενώ εκτός βρίσκονται και οι  Τομά Λεμάρ,  Μάρκος Πάουλο. Κάπως έτσι τα χέρια του Τσόλο Σιμεόνε «δένονται» ακόμη περισσότερο ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ροχιμπλάνκος».

Ο Σιμεόνε ωστόσο δήλωσε  αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League όταν θα φιλοξενήσει τους «νερατζούρι» στον δεύτερο αγώνα στις 13 Μαρτίου, λέγοντας: «Πέρα από την ήττα, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε».

Ο Αργεντινός κόουτς στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αφού παίξαμε εναντίον τους τώρα ξέρουμε πώς παίζουν. Τώρα ελπίζουμε ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε σε άριστη κατάσταση και θα αγωνιστούμε με τον τρόπο που απαιτεί αυτό το τουρνουά».

Ο Κάνιε Γουέστ είδε (;) το Ίντερ - Ατλέτικο χωρίς να μπορεί να τον δει κανείς (vids)
PREMIER LEAGUE

08:55 - 21.02.2024

Ο Κάνιε Γουέστ είδε (;) το Ίντερ - Ατλέτικο χωρίς να μπορεί να τον δει κανείς (vids)

Ο Κάνιε Γουέστ μπέρδεψε τους θαυμαστές του αφού εθεάθη να φτάνει στο «Σαν Σίροο» για την αναμέτρηση της Ίντερ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτη, φορώντας μια περίεργη μάσκα στο πρόσωπό του.

Μένει να φανεί αν ο Γκριεζμάν θα καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή της Ατλέτικο για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι (24/02, 22:00) με την Αλμερία, ενώ όπως προαναφέρθηκε μεσούσης της επόμενης εβδομάδας (29/02, 22:30) ακολουθεί ο επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρεϊ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να έχουν αποκτήσει προβάδισμα ενός τέρματος από το πρώτο ματς.