Ο Κάνιε Γουέστ είδε (;) το Ίντερ - Ατλέτικο χωρίς να μπορεί να τον δει κανείς (vids)

Κάνιε Γουεστ

i

PrtScr

Ο Κάνιε Γουέστ είδε (;) το Ίντερ - Ατλέτικο χωρίς να μπορεί να τον δει κανείς (vids)

Κώστας Τόπας 08:55 - 21.02.2024

Ο Κάνιε Γουέστ μπέρδεψε τους θαυμαστές του αφού εθεάθη να φτάνει στο «Σαν Σίροο» για την αναμέτρηση της Ίντερ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτη, φορώντας μια περίεργη μάσκα στο πρόσωπό του.

Το βράδυ της Τρίτης (20/02), οι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League συνεχίστηκαν με την Ίντερ να υποδέχεται την Ατλέτικο στο «Σαν Σίρο». Ενόψει του αγώνα, ένα βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο Κάνιε Γουέστ έφτασε στο γήπεδο φορώντας μια μάλλον περίεργη ενδυμασία.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής είχε μια μάσκα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό του καθώς βιντεοσκοπήθηκε να περπατά στο «Σαν Σίρο». Ενώ, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Κάνιε Γουέστ παρακολούθησε ολόκληρο τον αγώνα έχοντας τη συγκεκριμένη μάσκα.

Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οπαδός είπε: «Τι στο καλό κάνει ο Κάνιε Γουεστ σε έναν αγώνα της Ίντερ». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Τι είναι αυτή η μάσκα του Κάνιε στο Σαν Σίρο, έγίνε μυστηριώδης». Ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Η Ίντερ με τον Κάνιε... θα ανάψει». Κάποιος άλλος έγραψε: «Αυτός ήταν ο Κάνιε, έτσι δεν ήταν; Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις το παιχνίδι φορώντας μια τέτοια μάσκα». Ο πέμπτος σχολίασε: «Ο Kanye West στο Inter - Atletico είναι μια από τις πιο περίεργες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Ο Κάνιε Γουεστ πρόκειται να εμφανιστεί σε μια συναυλία στη Μπολόνια το Σάββατο και το τελευταίο του άλμπουμ έχει μια μικρή σχέση με τους οπαδούς της Ίντερ. Δύο τραγούδια από το νέο του άλμπουμ φέρεται να περιλαμβάνουν φωνητικά που τραγουδούν οι οπαδοί των Nerazzuri Curva Nord, οι οποίοι είναι οι διάσημοι Inter Ultras.