Επος: Ο Κάνιε Γουέστ συνεργάστηκε με τους ultras της Ιντερ για το νέο άλμπουμ (vid)

Οπαδοί Ίντερ & Κάνιε Γουεστ

Επος: Ο Κάνιε Γουέστ συνεργάστηκε με τους ultras της Ιντερ για το νέο άλμπουμ (vid)

Κώστας Τόπας 10:14 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 15.02.2024

Οι ultras της Ιντερ είναι εκ των «συντελεστών» του νέου άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ, αφού εμφανίζονται σε δύο από τα τραγούδια.

Δύο κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ των Ty Dolla Sign και Κάνιε Γουέστ, Vultures 1, έχουν γραφτεί εν μέρει από τους ultras της Ίντερ. Σύμφωνα με το Calciomercato, οι παραγωγοί Federico Secondome και ZLYAH οργάνωσαν τα τραγούδια και τα δεύτερα φωνητικά με τους φανατικούς οπαδούς των «νερατζούρι», Curva Nord Milano, στους οποίους αργότερα απονεμήθηκαν οι τίτλοι συγγραφής στα τραγούδια Stars και Carnival.

Το δεύτερο, το «Carnival» δηλαδή, αρχικά ήταν να ονομαστεί «Hoolygans», οπότε είναι ξεκάθαρο ότι σχετίζεται κάπως με το ποδόσφαιρο. Οπως και να έχει, σε αυτά τα δύο τραγούδια υπάρχουν και συνθήματα της Curva Nord των «νερατζούρι», όπως επιβεβαίωσε και στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Είδε από κοντά τη Μίλαν, τώρα συνεργάστηκε με τους τιφόζι της Ιντερ, ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;», αναρωτιέται σχετικά για τον Αμερικανό ράπερ, στιχουργό και όλα τα υπόλοιπα η Gazzetta dello Sport.

Ρατσισμός: Η μάστιγα που απλώνεται σαν δίχτυ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 13.02.2024

Ρατσισμός: Η μάστιγα που απλώνεται σαν δίχτυ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο (vids)

Ο ρατσισμός αποτελεί μία κοινωνική μάστιγα και ο θαυμαστός κόσμος του αθλητισμού αλλά και του δημοφιλέστερου των σπορ, του ποδοσφαίρου, δυστυχώς δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός… συνόρων.

Οι ultras της Ίντερ διαδραματίζουν βασικό ρόλο για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι στο «Σαν Σίρο», χτίζοντας μια δυνατή ατμόσφαιρα για να προσπαθήσουν να λειτουργήσουν ως ο 12ος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Το επόμενο παιχνίδι των «νερατζούρι» είναι εναντίον της Σαλερνιτάνα στις 16 Φεβρουαρίου πριν αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της σύγκρουσης των 16 του Champions League τέσσερις ημέρες αργότερα.