Εκτός δράσης 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα με πρόβλημα στο γόνατο - Χάνει σίγουρα τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με Ιντερ
i

© PrtScr

Εκτός δράσης 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα με πρόβλημα στο γόνατο - Χάνει σίγουρα τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με Ιντερ

Γιάννης Λιβανός 15:30 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 12.02.2024

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα υπέστη διάστρεμμα στον εσωτερικό πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος κατά τη διάρκεια της ήττας με 1-0 από τη Σεβίλλη και αναμένεται να μείνει στα «pits» για περίπου 20 ημέρες, χάνοντας έτσι την πρώτη αναμέτρηση με την Ίντερ για τους «16» του Champions League.

H Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο (10/02) ηττήθηκε από τη Σεβίλλη με 1-0. Η ήττα δεν ήταν η μοναδική απώλεια για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, αφού οι «ροχιμπλάνκος» είδαν τον Μοράτα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και κλαίγοντας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Μοράτα θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα δύο με τριών εβδομάδων. Αυτό βέβαια σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει μία σειρά από παιχνίδια στο διάστημα που θα απουσιάσει.

Συγκεκριμένα η Ατλέτικο στο αμέσως προσεχές διάστημα αντιμετωπίζει το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου (17/02, 15:00 ώρα Ελλάδος) τη Λας Πάλμας για την 25η αγωνιστική της La Liga. Στις 20 του Φλεβάρη η ομάδα του Σιμεόνε θα επισκεφτεί την Ιταλία και το «Σαν Σίρο» προκειμένου να παίξει το πρώτο ματς των «16» του Champions League με την Ίντερ. Αυτά είναι δύο παιχνίδια από τα οποία ο Μοράτα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα λείψει.

H Ατλέτικο μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Μοράτα, η οποία έλεγε: «Το πρωί της Δευτέρας ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού. Αναμένει περαιτέρω θεραπεία».

Ο ίδιος ο Μοράτα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram, μία ιστορία, στην οποία ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν περαστικά. Ταυτόχρονα ο επιθετικός της Ατλέτικο ήθελε να διαβεβαίωσει τους followers του πως ο τραυματισμός του ευτυχώς δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Την ιστορία του Μοράτα κοινοποίησε στα social media και μάλιστα μεταφρασμένη στα αγγλικά ο εξειδικευμένος σε θέματα γύρω από μεταγραφές αθλητικός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κάνοντας παράλληλα ταγκ τον παίκτη της ισπανικής ομάδας. 

Ο 31χρονος Μοράτα φέτος διανύει μία εξαιρετική σεζόν. Για του λόγου το αληθές, ο Ισπανός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε 22 αγώνες. Παράλληλα ο Ισπανός στράικερ είναι και ο πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League με πέντε γκολ σε έξι αγώνες.