«Βλέπει» εξάδα η Λας Πάλμας που νίκησε τη Βαλένθια

«Βλέπει» εξάδα η Λας Πάλμας που νίκησε τη Βαλένθια

Sportal newsroom 00:02 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 11.02.2024

Με δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε η Λας Πάλμας επικράτησε 2-0 της Βαλένθια και πλησίασε την εξάδα στη βαθμολογία της La Liga.

Η Βαλένθια ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τη Λας Πάλμας βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων τους, ωστόσο, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ήταν αυτή που έφυγε με το «τρίποντο» (2-0), χάρις στα γκολ του Άλεξ Σουάρεθ και του Μαρκ Καρντόνα στο φινάλε της αναμέτρησης για την 24η αγωνιστική της La Liga.

Ένα λεπτό πριν το 90΄ ο 30χρονος αμυντικός των γηπεδούχων με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στη Λας Πάλμας και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός να «σφραγίσει» την 3η τους νίκη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές και ταυτόχρονα το δικαίωμα να ελπίζουν στο όνειρο της εξόδου στην Ευρώπη.

Ποιο ντέρμπι κορυφής; Η «Βασίλισσα» έκανε... πλάκα στη Χιρόνα με τεσσάρα!
LA LIGA

21:24 - 10.02.2024

Ποιο ντέρμπι κορυφής; Η «Βασίλισσα» έκανε... πλάκα στη Χιρόνα με τεσσάρα!

Μία «μάχη» για την πρωτιά η Ρεάλ Μαδρίτης τη μετέτρεψε σε πάρτι, επικρατώντας της Χιρόνα με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Βινίσιους και Μπέλιγχαμ, που ήταν μέσα στα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Για τις «νυχτερίδες», που προέρχονταν από 5 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, η σημερινή ήττα μπορεί ν΄ αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου.

Η 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA