Μεγάλη νίκη για τη Σεβίλλη που αρχίζει να... ξεφεύγει από τη «ζώνη του υποβιβασμού»

Μεγάλη νίκη για τη Σεβίλλη που αρχίζει να... ξεφεύγει από τη «ζώνη του υποβιβασμού»

Δημήτρης Χούπης 21:28 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 11.02.2024

Η Σεβίλλη πήρε σημαντική, βαθμολογικά, νίκη επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 και με τους τρεις βαθμούς... ξεφεύγει από τη «ζώνη του υποβιβασμού».

Η Σεβίλλη πήρε μια σημαντική νίκη, επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 και άρχισε να... ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Το πρώτο μέρος είχε χαμηλό ρυθμό, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με ένα γκολ. Στην πρώτη καλή στιγμή της η ομάδα της Ανδαλουσίας άνοιξε το σκορ με τον Ισαάκ Ρομέρο. Στο 15ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Οκάμπος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ισπανός επιθετικός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Σεβίλλη

Στη συνέχεια ο ίδιος είχε καλή ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το δεύτερο μέρος ήταν κακό ποιοτικά, με την Ατλέτικο να προσπαθεί να απειλήσει για να ισοφαρίσει, αλλά τους παίκτες της ομάδας της Ανδαλουσίας να έχουν κλείσει καλά τους χώρους προς την περιοχή. Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Οκάμπος, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ