Με άρωμα... Μέσι και Σουάρεζ τα πρώτα γκολ στο φετινό MLS
i

© PrtScr

Με άρωμα... Μέσι και Σουάρεζ τα πρώτα γκολ στο φετινό MLS

Στέλιος Βαρδάκης 11:46 - 22.02.2024

Πρεμιέρα στο MLS τα ξημερώματα, με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει την ασίστ για το πρώτο φετινό γκολ της διοργάνωσης. Ασίστ και για τον Λουίς Σουάρεζ στην πρεμιέρα του με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Σε κέφια φαίνεται πως βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος στην πρεμιέρα του φετινού MLS έκανε αμέσως την διαφορά για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ Μαϊάμι φιλοξένησε την Σολτ Λέικ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να «σερβίρει» το γκολ στον Ρόμπερτ Τέιλορ, το οποίο ήταν και το πρώτο για τη φετινή σεζόν.

Θετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Λουίς Σουάρεζ με τη φανέλα της ομάδας του Μαϊάμι. Ο Ουρουγουανός φορ μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά κατάφερε κι αυτός να μετρήσει στα στατιστικά του μία ασίστ, καθώς ήταν αυτός που έκανε την τελική πάσα για το γκολ του Γκόμεζ. Μάλιστα, συμμετοχή και σε αυτό το γκολ έχει ο Μέσι από τον οποίο έχει ξεκινήσει η επίθεση.

Για την ιστορία, η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε με 2-0 κάνοντας θετική πρεμιέρα στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς προβάρει ως το απόλυτο φαβορί για σηκώσει το τρόπαιο στο τέλος της χρονιάς.