«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Μπέτις και Αλαβές, διπλό εξάδας για Σοσιεδάδ

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Μπέτις και Αλαβές, διπλό εξάδας για Σοσιεδάδ

Πάνος Κορομηλάς 00:01 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 19.02.2024

Μπέτις και Αλαβές «κόλλησαν» στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό, ενώ η Σοσιεδάδ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαγιόρκα (1-2) και πάτησε εξάδα.

«Κόλλησε» στην εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Αλαβές (0-0) η Μπέτις για την 26η αγωνιστική της La Liga, σε μία αναμέτρηση, που θα ξεχάσουν γρήγορα αμφότερες οι ομάδες.

Έτσι, οι Ανδαλουσιάνοι βρέθηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, ενώ η Αλαβές παρέμεινε στην 12η θέση με 28 βαθμούς. Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Σεντρίκ Μπακαμπού πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα η Σοσιεδάδ πραγματοποιήσε την επιστροφή της στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Μαγιόρκα εκτός έδρας. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Σάντσες, όμως οι Βάσκοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 38' με τον Κούμπο. Η Μαγιόρκα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ράιγιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Μερίνο έκανε την ολική ανατροπή για τη Σοσιεδάδ, γράφοντας το τελικό 2-1 με γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Έτσι, η ομάδα του Ιμανιόλ πήρε ένα τρίποντο που την έφερε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με 40 βαθμούς.

Η 26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA