Η Λυών με ανατροπή απέδρασε από την έδρα της Μετς
i

©printscreen

Η Λυών με ανατροπή απέδρασε από την έδρα της Μετς

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:00 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 24.02.2024

Η Λυών πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Μετς (2-1), για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Σπουδαία νίκη για τη Λυών. Η ομάδα του Πιερ Σέιτζ νίκησε με ανατροπή εκτός έδρας τη Μετς (2-1), με φόντο την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Έτσι η Λυών έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και πλέον μπορεί να νιώθει ασφαλής για την παραμονή της στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ η Μετς παρέμεινε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους τελική ευκαιρία κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Μόλις στο 13ο λεπτό ο Ζορζ Μικαουτατζέ με ωραία ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή και κοντινό τελείωμα νίκησε τον Άντονι Λόπες για το 1-0 της Μετς.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 45+1' έφεραν το ματς στα ίσια με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κοντρόλαρε εκπληκτικά τη πάσα του Κλίντον Μάτα μέσα στην περιοχή, ξέφυγε από τον Σαλιντού Σανέ και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τη Λυών.

Η ομάδα του Πιερ Σέιτζ στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή με τον Σαΐντ Μπενραχμά. Στο 60ο λεπτό μετά από φανταστική προσπάθεια των παικτών των φιλοξενούμενων, ο Μαξένς Κακερέ βρήκε τον Αλγερινό διεθνή μέσα στη περιοχή και εκείνος με ένα χαμηλό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 1-2 της Λυών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (24ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ