Ο Ίτο μηνύει τις δύο γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση για 1,2 εκατ. ευρώ

Ο Ίτο μηνύει τις δύο γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση για 1,2 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 11:11 - 21.02.2024

Ο Ίτο πήρε την απόφαση να μηνύσει τις δύο γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση, ζητώντας αποζημίωση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, Τζουνιά Ιτό κατέθεσε μήνυση κατά των δύο γυναικών που τον κατηγορούν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά το περασμένο καλοκαίρι, ζητώντας αποζημίωση 202 εκατομμυρίων γιεν, δηλαδή 1,24 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Στην πολιτική αγωγή, η οποία κατατέθηκε τη Δευτέρα (19/02) στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Οσάκα, την πόλη στη δυτική Ιαπωνία όπου φέρεται να συνέβησαν τα γεγονότα, ο εξτρέμ που παίζει για τη γαλλική Ρεμς κατηγορεί και τις δύο γυναίκες για ψευδείς κατηγορίες σε ποινική μήνυση που υποβλήθηκε επίσης. στην εν λόγω πόλη.

Αφού έγιναν γνωστές οι κατηγορίες, ο Ίτο απομακρύνθηκε από την ιαπωνική ομάδα κατά τη συμμετοχή του στο Ασιατικό Κύπελλο στο Κατάρ και οι χορηγοί του ποδοσφαιριστή έλυσαν τα συμβόλαιά τους μαζί του προκαλώντας του οικονομικές ζημιές, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

«Αυτό που έκαναν αυτές οι γυναίκες είναι πολύ κακόβουλο, υποβάλλοντας την καταγγελία κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ασίας για να εμποδίσουν τον Ίτο», είπε ένας από τους δικηγόρους μετά την κατάθεση της μήνυσης, σε δηλώσεις που μετέδωσε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η εφημερίδα «Daily Shincho» ανέφερε ότι οι αρχές της Οσάκα είχαν ξεκινήσει επίσημη έρευνα εναντίον του Ίτο, ο οποίος έπαιξε ήδη για την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αφού δύο γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση τον Ιούνιο του 2023. σε ξενοδοχείο. ενώ ήταν μεθυσμένοι, μετά από φιλικό αγώνα που έπαιξαν οι «Σαμουράι» με το Περού.

Η είδηση ​​δημοσιεύτηκε ώρες πριν από τον αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ασίας μεταξύ της Ιαπωνίας και του Μπαχρέιν, στη Ντόχα. Ο Ίτο παρέμεινε στον πάγκο για πρώτη φορά στη διοργάνωση και η ομάδα του κέρδισε με 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η Ιαπωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (JFA) θα ανακοινώσει αργότερα την απόφασή της να απομακρύνει τον Ίτο από την εθνική ομάδα για την υπόθεση, πριν από τον αγώνα με το Ιράν, τον οποίο η Ιαπωνία θα έχανε με 2-1.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή βεβαιώνει ότι οι κατηγορίες των γυναικών είναι αβάσιμες. Παρόλο που ο Ίτο πέρασε χρόνο μαζί τους, ο παίκτης ισχυρίστηκε ότι έχει αποδείξεις ότι οι ιστορίες τους είναι ασυνεπείς και ότι οι σχέσεις ήταν συναινετικές.