Αυτό απομένει για να ανακοινωθεί η «βόμβα» του Εμπαπέ στη Ρεάλ (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Αυτό απομένει για να ανακοινωθεί η «βόμβα» του Εμπαπέ στη Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 09:30 - 21.02.2024

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να εργάζεται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κιλιάν Εμπαπέ παρά τις αναφορές ότι το συμβόλαιο για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είχε υπογραφεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος εξήγησε επίσης τις διαδικασίες που πρέπει να μπουν στη θέση τους πριν από την ανακοίνωσή του.

Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των Μέσων στην Ισπανία αναφέρει ότι το μελάνι δεν είναι απαραίτητα στο χαρτί, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να διευθετηθούν οι «λεπτομέρειες». Πιστεύεται ότι δύο από τα σημεία που μένουν στο τραπέζι θα μπορούσαν να είναι η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα δικαιώματα εικόνας του Γάλλου αστέρα.

«Δεν υπάρχει ακόμη σαφήνεια για την ανακοίνωση. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία τώρα, εξακολουθούν να εργάζονται για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί μόλις υπογράψουν», δήλωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην «Daily Briefing».

Ο έγκυρος ρεπόρτερ δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Twitter του ενημερώνοντας τους οπαδούς του για την κατάσταση, εξηγώντας ότι μόλις υπογραφεί η συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιβεβαιώσει επίσημα την αποχώρησή του στο κοινό, παρά το γεγονός ότι το έχει κάνει ήδη στον Τύπο.

«Μην μου μιλάς για ηλικία», αποφθέγματα και πανηγυρισμοί: Ο Εμπαπέ λαμβάνει μέτρα για την προστασία της εικόνας του
LIGUE 1

15:47 - 20.02.2024

«Μην μου μιλάς για ηλικία», αποφθέγματα και πανηγυρισμοί: Ο Εμπαπέ λαμβάνει μέτρα για την προστασία της εικόνας του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέθεσε αίτημα στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία του ονόματός του, της εικόνας του και των πιο διάσημων πανηγυρισμών του. Ένας τρόπος για τον Γάλλο αστέρα, που αναμένεται αυτό το καλοκαίρι να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, να εκμεταλλευτεί πλήρως την επιτυχία του σε εμπορικό επίπεδο.

Συνολικά, παρά την επιφυλακτικότητα που επιδεικνύεται από αρκετούς εμπειρογνώμονες σχετικά με το θέμα, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν μόνο μια κατεύθυνση. Οι Μαδριλένοι θα προσφέρουν στον Εμπαπέ πενταετές συμβόλαιο, με μισθό και μπόνους υπογραφής που θα ξεπεράσουν τα κέρδη του πολύ περισσότερα από τα 200 εκατομμύρια ευρώ.