Απώλεια βαθμών για τη Νις - «Πάτησε» πεντάδα η Λανς
i

©printscreen

Απώλεια βαθμών για τη Νις - «Πάτησε» πεντάδα η Λανς

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:56 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 16.12.2023

Βαθμούς έχασε η Νις για την 16η αγωνιστική της Ligue 1 αφού γνώρισε την ήττα με 3-1 στην έδρα της Χάβρης. Η Λανς πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Ρεμς με 2-0 και ανέβηκε στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος έχασε η Νις που γνώρισε την ήττα με 3-1 στην έδρας της Χάβρης για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, ενώ η Χάβρη ανέβηκε στην 9η θέση με 19 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς βρήκαν δίχτυα. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Εμάνουελ Σάμπι με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στη Χάβρη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό στο πρώτο μέρος και στο 35ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματάς τους. Ο Σάμπι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μοχάμεντ Μπαγιό και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Μπαγιό (51') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αύξησε την απόσταση των δύο ομάδων και με τους γηπεδούχους να αμύνονται στη συνέχεια, η Νις δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. 

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Λουσέ, με την αναμέτρηση να σημαδεύεται από την αποβολή των Τοντίμπο και Γκραντσίρ στο 81ο λεπτό για διαπληκτισμό.

ΛΑΝΣ - ΡΕΜΣ 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη αργότερα, η Λανς πήρε μία σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στη Ρεμς με 2-0 και ανέβηκε στη πρώτη πεντάδα της Ligue 1. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα 43ο λεπτό ο Ουεσλέ Σαΐντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για τη Λανς

Στο 75ο λεπτό ο Ρούμπεν Αγκιλάρ βρήκε με ωραία σέντρα από τα δεξιά τον Όσκαρ Κορτές και με σουτ μέσα από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (17ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ