Ασταμάτητη Λεβερκούζεν νίκησε τη Μάιντς και αύξησε την διαφορά από την Μπάγερν στο +11
i

©printscreen

Ασταμάτητη Λεβερκούζεν νίκησε τη Μάιντς και αύξησε την διαφορά από την Μπάγερν στο +11

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:26 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 23.02.2024

Χάρη στα τέρματα των Γκρανίτ Τσάκα (3') και Ρόμπερτ Άντριχ (68'), η Μπάγερ Λεβερκούζεν επιβλήθηκε επί της Μάιντς (2-1), με φόντο την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Συνέχεια στο εκπληκτικό της σερί έδωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Μάιντς με 2-1, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμεινε στην 17η θέση με 15 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Γκρανίτ Τσάκα. Ο Ελβετός μέσος πήρε τη μπάλα από τα πλάγια της περιοχής και με εκπληκτικό μακρινό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0 για τις «ασπιρίνες».

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο της Λεβερκούζεν κράτησε για λίγο, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Σίλβαν Βίντμερ εκτέλεσε το φάουλ από το όριο της περιοχής και ο Ντόμινικ Κορ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 για την Μάιντς.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε την κατοχή της μπάλας και τις πρωτοβουλίες, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιόνας Χόφμαν (17' και 40') για να πάρουν το προβάδισμα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν την λύση και χάρη στο τέρμα του Ρόμπερτ Άντριχ πανηγύρισαν ακόμη μία νίκη στη φετινή Bundesliga.

Στο 68ο λεπτό ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο Ρόμπιν Τσέντνερ δεν κατάφερε να πιάσει καλά την μπάλα, με αποτέλεσμα να του φύγει μέσα από τα χέρια και να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 80ο λεπτό η Μάιντς έμεινε και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τζέσικ Νγκάνκαμ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (24ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ