Καμία Μπάγερν: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Καμία Μπάγερν: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο

Κώστας Τόπας 14:41 - 21.02.2024

Μέσω του μάνατζερ του, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει μακριά από τους πάγκους για ένα χρόνο, παρά το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπάγερν για την πρόσληψή του μετά το «διαζύγιο» με τον Τόμας Τούχελ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί να περάσει έναν χρόνο χωρίς να προπονήσει καμία ομάδα, όπως σημείωσε όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με το «Sky Germany», η Μπάγερν είχε σκεφτεί την επιλογή της να ξαναρχίσει το αθλητικό έργο με την πρόσληψη του Κλοπ, μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ, αλλά ο γερμανικός σύλλογος θα είχε ήδη την πληροφορία ότι ο τεχνικός των «Reds» δεν έχει διάθεση να επιστρέψει τόσο σύντομα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Κλοπ ανακοίνωσε ήδη ότι ήθελε να ξεκουραστεί για λίγο μιας και ξέμεινε από δυνάμεις μετά από πολλά χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός επιθυμεί να γεμίσει τις μπαταρίες του για να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και φαίνεται ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την Μπάγερν ούτε για την Μπαρτσελόνα. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Κλοπ θα έδινε προτεραιότητα στην είσοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν από την Bundesliga για να έχει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αν και τώρα δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Χωρισμένα αποδυτήρια, χαμένη επικοινωνία από τον Τούχελ κι αποτυχημένες μεταγραφές: Τι πήγε τόσο λάθος στη Μπάγερν (vids)
BUNDESLIGA

13:59 - 21.02.2024

Χωρισμένα αποδυτήρια, χαμένη επικοινωνία από τον Τούχελ κι αποτυχημένες μεταγραφές: Τι πήγε τόσο λάθος στη Μπάγερν (vids)

Το χαμένο πρωτάθλημα, ο κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης και το «διαζύγιο» με το Τόμας Τούχελ. Η Μπάγερν Μονάχου διανύει μια κρίση που υλοποιήθηκε με την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Γερμανού προπονητή, ο οποίος μοιράζεται τις ευθύνες με τους παίκτες του.

Σύμφωνα με τον «Sky», η Μπάγερν έχει επίσης απορρίψει την επιλογή του Χάνσι Φλικ, ενός προπονητή που βρίσκεται στην τροχιά των «μπλαουγκράνα» καθώς δεν υπάρχει αθλητική συναίνεση με τη φιγούρα του. Η θητεία του στους Βαυαρούς τον έχει συγκινήσει επαγγελματικά και η Μπάγερν δεν θέλει να ρισκάρει. Ο βαυαρικός σύλλογος έχει ξεκάθαρο στόχο την πρόσληψη του Τσάμπι Αλόνσο και είναι πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να τον προσλάβουν. Θα υπήρχε ήδη κάποια ανοιχτή επαφή με το περιβάλλον του, αλλά ο πρώην παίκτης δεν θέλει να αντιμετωπίσει διαπραγματεύσεις προς το παρόν μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους του με την Λεβερκούζεν.