Είναι οριστικό: Ο Τούχελ «τελειώνει» από την Μπάγερν το καλοκαίρι!

Τόμας Τούχελ

i

©Photo by Lars Baron/Getty Images/Ideal Images

Είναι οριστικό: Ο Τούχελ «τελειώνει» από την Μπάγερν το καλοκαίρι!

Κώστας Τόπας 11:21 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 21.02.2024

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Τόμας Τούχελ, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

Μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Μπόχουμ, η Μπάγερν έχει ένα πολύ περίπλοκο ξεκίνημα για το 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Γεγονός που έκανε το μέλλον του Τόμας Τούχελ αβέβαιο. Παρά την αρχική στήριξη που υπήρξε από την διοίκηση των Βαυαρών, η απόφαση που πάρθηκε σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» είναι η λύση της μεταξύ τους συνεργασία στο τέλος της σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας πλέον βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν και μένοντας έτσι πίσω στην κούρσα του τίτλου. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα οι Βαυαροί γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Λάτσιο στο Champions League. Ενα αποτέλεσμα που θέτει σοβαρό κίνδυνο για την συνέχειά τους στην Ευρώπη «Sky» ανέφερε ότι ο Τούχελ είχε ισοπεδώσει τους παίκτες του στη συνέχεια, καθώς φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες δεν είναι αρκετά καλοί και ότι τον έχουν απογοητεύσει.

Πάντως, ο Γερμανός τεχνικός θα είναι αυτός που θα πληρώσει το… μάρμαρο της αποτυχημένης πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Τούχελ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (21/02) αναμένεται το καλοκαίρι να λύσει πρόωρα τη συνεργασία του με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου. Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπειρος τεχνικός θα χαιρετήσει τους Βαυαρούς έναν χρόνο πριν από το επίσημο τέλος του συμβολαίου του.

Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με την έγκυρη «Bild», ο Αντόνιο Κόντε έχει θέσει τη δουλειά της Μπάγερν Μονάχου ως προτεραιότητά του για την επόμενη σεζόν, αλλά υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τον ρόλο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προπονητή της ΡόμαΖοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μαθαίνει ήδη γερμανικά.