Ο Κόντε ονειρεύεται να αναλάβει την Μπάγερν, αλλά ο Μουρίνιο ήδη μαθαίνει γερμανικά

Αντόνιο Κόντε

i

©Getty Images

Ο Κόντε ονειρεύεται να αναλάβει την Μπάγερν, αλλά ο Μουρίνιο ήδη μαθαίνει γερμανικά

Κώστας Τόπας 11:47 - 20.02.2024

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει... απεγνωσμένα να επιστρέψει στους πάγκους και γι' αυτό κάνει τα πάντα ώστε να πείσει την Μπάγερν Μονάχου ότι είναι ο κατάλληλος για την θέση. Στα στάνταρ των Βαυαρών και ο Μουρίνιο, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει γερμανικά.

Σύμφωνα με την έγκυρη «Bild», ο Αντόνιο Κόντε έχει θέσει τη δουλειά της Μπάγερν Μονάχου ως προτεραιότητά του για την επόμενη σεζόν, αλλά υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τον ρόλο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μαθαίνει ήδη γερμανικά.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας από τη Λάτσιο στο Champions League, και σκέφτεται αν θα συνεχίσει με τον Τόμας Τούχελ και μετά το καλοκαίρι. Αρκετοί υποψήφιοι έχουν συνδεθεί με τη θέση στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών και σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ της «Bild», κάποιοι είναι κάτι παραπάνω από οικεία πρόσωπα για τους οπαδούς της Serie A.

Η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Κόντε «ονειρεύεται» να προπονεί τους πρωταθλητές της Bundesliga την επόμενη σεζόν και τους έχει θέσει ως προτεραιότητά τους για το 2024-25. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συνδεθεί με Μίλαν, Νάπολι και Γιουβέντους, ενώ στην τελευταία του συνέντευξη είπε ότι ονειρεύεται την κατάκτηση του Champions League.

Από την άλλη, ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση, υπό την προϋπόθεση ότι ο Τούχελ θα φύγει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τακτικός θέλει τόσο πολύ να πάει στους Βαυαρούς που ήδη μαθαίνει γερμανικά.