Εξέγερση στη Γερμανία για τις δηλώσεις του Τούχελ κατά των παικτών του

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Εξέγερση στη Γερμανία για τις δηλώσεις του Τούχελ κατά των παικτών του

Κώστας Τόπας 11:18 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 18.02.2024

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στη Γερμανία για δηλώσεις που έκανε ή δεν έκανε ο Τόμας Τούχελ. Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να άσκησε μεγάλη κριτική στους παίκτες του, αλλά ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά.

Δύσκολη περίοδο διανύει η Μπάγερν Μονάχου. Πλέον βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, έχοντας ματς λιγότερο και μένοντας έτσι πίσω στην κούρσα του τίτλου. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα οι Βαυαροί γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο στο Champions League. Ενα αποτέλεσμα που θέτει σοβαρό κίνδυνο για την συνέχειά τους στην Ευρώπη Το Sky Deutschland ανέφερε ότι ο Τούχελ είχε ισοπεδώσει τους παίκτες του στη συνέχεια, καθώς φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες δεν είναι αρκετά καλοί και ότι τον έχουν απογοητεύσει πολύ.

Η Μπάγερν απάντησε με έκπληξη σε αυτό το δημοσίευμα. «Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια», είπε ο υπεύθυνος Τύπου Ντίτερ Νίκλες σε συνέντευξη Τύπου. «Αυτό δεν συνέβη. Τέτοια πράγματα κυκλοφορούν στα Μέσα ενημέρωσης και έχουν τοξική επίδραση στον σύλλογό μας». Ο Τούχελ αρνείται επίσης ότι έκανε τις δηλώσεις. «Ένας προπονητής που λέει τέτοια πράγματα ελπίζουμε ότι δεν θα του επιτραπεί ποτέ να μπει στο λεωφορείο της ομάδας με την ομάδα του ξανά».

Στη συνέχεια, το Sky εξέδωσε επίσης μια δήλωση. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι είχε ακούσει από εσωτερικές πηγές. «Το Sky δεν σημαίνει μόνο φανταστικά ζωντανά αθλήματα, αλλά και για ερευνητική δημοσιογραφία. Η ομάδα μας υποστηρίζει την καθαρή έρευνα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό».