Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Τούχελ: «Δεν είστε τόσο καλοί όσο νόμιζα»

Τόμας Τούχελ

Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Τούχελ: «Δεν είστε τόσο καλοί όσο νόμιζα»

Κώστας Τόπας 08:17 - 16.02.2024

Εξαλλος με τους παίκτες του ήταν ο Τόμας Τούχελ μετά την ήττα από την Λάτσιο.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League από την Λάτσιο με 1-0. Τα πράγματα  θα μπορούσαν να είχε πάει πολύ χειρότερα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ειδικά μετά την αποβολή του Ουπαμεκανό στο 67'. Αυτή ήταν η 15η φορά που η Μπάγερν Μονάχου έχασε τον πρώτο αγώνα νοκ άουτ για το Champions League. 

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν είναι εκτός Κυπέλλου Γερμανίας, έχει χάσει το Σούπερ Καπ, βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στη Bundesliga και το μέλλον της στο Champions League κινδυνεύει. Ενδεικτικό του κακού κλίματος που επικρατεί στους Βαυαρούς, είναι τα όσα μετέφερε ο Γερμανός δημοσιογράφος, Ρικάρντο Μπασίλ, ο οποίος αποκάλυψε μια «φαρμακερή» ατάκα του Τόμας Τούχελ στους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν, πριν από μερικές ημέρες.

Καζάνι που βράζει η Μπάγερν: Η κρίση, το μέλλον του Τούχελ και η επιθυμία πρωτοκλασάτων παικτών να φύγουν
BUNDESLIGA

13:44 - 15.02.2024

Καζάνι που βράζει η Μπάγερν: Η κρίση, το μέλλον του Τούχελ και η επιθυμία πρωτοκλασάτων παικτών να φύγουν

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν είναι εκτός Κυπέλλου Γερμανίας, έχει χάσει το Σούπερ Καπ, βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στη Bundesliga και το μέλλον της στο Champions League κινδυνεύει.

«Δεν είστε τόσο καλοί όσο νόμιζα, πρέπει απλώς να προσαρμοστώ στο επίπεδό σας», φέρεται να είπε ο Γερμανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν, με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τον έμπειρο τεχνικό να είναι ιδιαίτερα αρνητικό.