Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου
i

© PrtScr

Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου

Γιάννης Λιβανός 13:57 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 16.02.2024

Τον Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά στο μάτι η Λίβερπουλ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, με τον ίδιο τον Ισπανό να φέρεται να προτιμά και εκείνος τους «κόκκινους» και όχι την Μπάγερν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Την ίδια ώρα στην Τότεναμ φοβούνται πως οι «reds» θα κινηθούν για τον Άγγελο Ποστέκογλου, που έχει μεταμορφώσει φέτος τα «σπιρούνια».

Πράγματα και θαύματα κάνει φέτος ο Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν. Με τα κατορθώματα του ο Ισπανός έχει γίνει περιζήτητος και το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται πολλές ομάδες να «σφαχτούν» για χάρη του. Δύο από αυτές φαίνεται πως είναι οι Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου.

Μετά και την «ξεγυρισμένη» τριάρα που έριξε η Λεβερκούζεν στην Μπάγερν, οι Βαυαροί τρέφουν ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό στον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός έχει μετατρέψει την Μπάγερ Λεβερκούζεν σε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο της Bundesliga, με τις «ασπρίνες» μάλιστα να είναι αήττητες μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίζονται.

Μην ξεχνάμε βέβαια πως ο Τσάμπι Αλόνσο έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα και των δύο ομάδων. Τόσο της Λίβερπουλ (2004-2009), όσο και της Μπάγερν Μονάχου (2014-2017). Με τα χρώματα των Βαυαρών μάλιστα ο Αλόνσο κρέμασε και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Αυτό που συνάγεται εύκολα από τα παραπάνω είναι πως οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» για λογαριασμό του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με το «FootMercato» λοιπόν, ο Αλόνσο αυτή την στιγμή προτιμά τη Λίβερπουλ από την Μπάγερν. Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων και μέχρι στιγμής αυτή που δείχνει να έχει το προβάδισμα είναι η αγγλική ομάδα. Οι «reds» φέρεται να έχουν αναλύσει στον Ισπανό το πρότζεκτ τους με εκείνον στην τεχνική τους ηγεσία.

Ωστόσο, ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη τίποτα για την επόμενη σεζόν, επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παραμείνει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν.

Φόβοι στο στρατόπεδο της Τότεναμ για «μπάσιμο» των «reds» στον Ποστέκογλου

Απ' όταν ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, άρχισαν να δημιουργούνται σενάρια για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Οι «κόκκινοι» μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών, με το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, να «παίζει» πιο δυνατά από τα υπόλοιπα. Εσχάτως ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Άγγελου Ποστέκολγου. Πώς προέκυψε όμως αυτό;

Στις τάξεις της Τότεναμ εκφράζονται φόβοι πως η Λίβερπουλ θα κινηθεί για τον Άγγελο Ποστέκογλου. 

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα «τα σπιρούνια» πιστεύουν ότι η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό ο οποίος έχει καταφέρει να μεταμορφώσει την Τότεναμ φέτος, η οποία είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με 47 βαθμούς, θέση που αν κρατήσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος θα έχει «καπαρώσει» και την παρουσία της στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Μάλιστα οι φόβοι αυτοί της Τότεναμ ενισχύονται από το γεγονός ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Ποστέκογλου και η προσέγγιση του στα παιχνίδια είναι οι λόγοι που ενδεχομένως κάνουν τη Λίβερπουλ να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό.