Αθλητικός διευθυντής Λεβερκούζεν για Αλόνσο: «Νιώθει άνετα εδώ»

Τσάμπι Αλόνσο

i

©Printscreen

Αθλητικός διευθυντής Λεβερκούζεν για Αλόνσο: «Νιώθει άνετα εδώ»

Στέλιος Βαρδάκης 21:20 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 13.02.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Σιμόν Ροφλς, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στην Λεβερκούζεν παρά τα σενάρια για τη Λίβερπουλ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τον Τσάμπι Αλόνσο να οδηγεί τις «ασπιρίνες» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού μετά την νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (3-0) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +5 από τους «Βαυαρούς».

Συγκινητικό: Η Λίβερπουλ έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Έρικσον να προπονήσει τους «Reds» πριν φύγει από τη ζωή
PREMIER LEAGUE

13:26 - 13.02.2024

Συγκινητικό: Η Λίβερπουλ έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Έρικσον να προπονήσει τους «Reds» πριν φύγει από τη ζωή

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του Έρικσον και θα τον τιμήσει με τη θέση του προπονητή στο επικείμενο φιλικό των παλαιμάχων της με τον Άγιαξ.

Η εξαιρετική σεζόν που διανύει η ομάδα του Αλόνσο έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη αρκετοί μνηστήρες για τον Ισπανό τεχνικό, με την Λίβερπουλ να παρουσιάζεται πως τον έχει ως νούμερο ένα στόχο για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τον «Κόκκινων».

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Σιμόν Ροφλς, παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sport1» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος σχετικά με το μέλλον του Αλόνσο στον σύλλογο της Γερμανίας.

«Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι. Ένας λόγος είναι το συμβόλαιο, ο άλλος είναι το πόσο άνετα νιώθει και ο ίδιος και η οικογένειά του. Ξέρει ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα έχουμε και του χρόνου αρκετά καλές προοπτικές», δήλωσε ο Ροφλς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Αλόνσο έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2026. Υπήρχε μία φήμη σύμφωνα με την οποία, υπήρχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο σε περίπτωση που ο Ισπανός κόουτς ήθελε να πάει στην Λίβερπουλ ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως ανέφερε ο CEO της Λεβερκούζεν, Μπεν Τζέικομπς.