Ανω κάτω η Μπάγερν: Ο Κίμιχ την «έπεσε» στον βοηθό προπονητή του Τούχελ

Τζόσουα Κίμιχ

i

PrtScr

Ανω κάτω η Μπάγερν: Ο Κίμιχ την «έπεσε» στον βοηθό προπονητή του Τούχελ

Κώστας Τόπας 09:57 - 19.02.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν μετά την ήττα με 3-2 από την Μπόχουμ ο Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος τα έβαλε με τον βοηθό προπονητή του Τόμας Τούχελ.

Η κατάσταση του Τζόσουα Κίμιχ στην Μπάγερν Μονάχου έφτασε στο πιο περίπλοκο σημείο στην αναμέτρηση της Μπόχουμ με τους Βαυαρούς. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ γνώρισε τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά 3-2 εκτός έδρας και πρόσθεσε νέα απογοήτευση, με αποτέλεσμα η Λεβερκούζεν να απομακρυνθεί στην κορυφή της Bundesliga.

Στο 63ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ της Μπόχουμ, ο Τούχελ αποφάσισε να απομακρύνει τον Κίμιχ από τον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον με τον Μπράιαν Σαραγόσα. Οι κάμερες έδειξαν πώς ο Γερμανός μέσος έμεινε εντελώς άναυδος από αυτό που συνέβη, μοιάζοντας σαν να μην συμφωνούσε καθόλου με την αλλαγή.

Το πιο σοβαρό, όμως, ήρθε μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Κι αυτό διότι υπήρξε έντονος καυγάς μεταξύ του Κίμιχ και ενός από τους βοηθούς προπονητές του Τούχελ, τον Ζολτ Λόου. Τα γεγονότα αφήνουν να εντείνεται η φημολογία για πιθανή αποχώρηση του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο Τούχελ παραμένει στη θέση του παρά την βαθιά κρίση που πλήττει την Μπάγερν
BUNDESLIGA

08:02 - 19.02.2024

Ο Τούχελ παραμένει στη θέση του παρά την βαθιά κρίση που πλήττει την Μπάγερν

Μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Μπόχουμ, η Μπάγερν έχει ένα πολύ περίπλοκο ξεκίνημα για το 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ δεν πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο των Βαυαρών.

Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Γερμανός μέσος έχει ήδη προταθεί σε ομάδες όπως στην Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι.