Αδιόρθωτη η Μπάγερν πέταξε ξανά βαθμούς, «ματσάρα» με έξι γκολ ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Άιντραχτ
i

Photo by Lars Baron/Getty Images

Αδιόρθωτη η Μπάγερν πέταξε ξανά βαθμούς, «ματσάρα» με έξι γκολ ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:48 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 18.02.2024

Ακόμα πιο μακριά από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Μπάγερν Μονάχου, μετά την ήττα (3-2) από τη Μπόχουμ. Την ίδια ώρα, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ πρόσφεραν απίθανο παιχνίδι (3-3).

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από τη Μπόχουμ (3-2) και βρέθηκε ακόμα πιο μακριά από την κορυφή της Bundesliga. Οι Βαυαροί πέταξαν για μία ακόμα φορά βαθμούς, με την αντίπαλό τους να εκμεταλλεύεται κάθε τους αδράνεια. 

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τη φιλοξενούμενη, που εκτός των ευκαιριών πέτυχε γκολ από νωρίς. Ο Μουσιάλα βρέθηκε σε εξαιρετική θέση και ψύχραιμα σκόραρε για το 0-1, στο 14ο λεπτό του αγώνα. Από εκεί και έπειτα, η γηπεδούχος έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ανατροπή. 

Σε πρώτο χρόνο, ο Ασάνο υποδέχθηκε μία καλή μπαλιά και από την άκρη της περιοχής έκανε το 1-1 στο 38'. Ακολούθησε το 2-1 του Σλότερμπερκ, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (44'). Οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου υπήρξε διακοπή μετά τη ρίψη μπαλών τένις στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς. Αυτό συνέβη σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση μεριδίου των εσόδων της Bundesliga σε έναν επενδυτή ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου.

Η Μπόχουμ τελικά έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Ουπαμεκανό έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός της περιοχής, το οποίο ο Σλάγκερ καταλόγισε ως πέναλτι. Αυτό εκτέλεσε εύστοχα στο 78ο λεπτό ο Στόγκερ, κάνοντας το 3-1. Η μείωση ήρθε από τον Χάρι Κέιν στο 87', όμως η Μπάγερν τελικά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό. 

Φράιμπουργκ - Άιντραχτ 3-3

Νωρίτερα, η Φράιμπουργκ και η Άιντραχτ (3-3) πρόσφεραν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στους φιλάθλους, οι οποίοι επίσης πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μαρμούς έκανε το 0-1 στο 27', με τον Ντοάν να απαντά στο 30' για το 1-1. Ακολούθησε το 1-2 από τον Νάουφ στο 35', εντούτοις ο Τραπ στο 45+5' έκανε το 2-2. Ο Νάουφ στο 72' έφερε το 2-3, για να έρθει ο Γκρέγκοριτς στο 90' και να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: