Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μου δείχνουν ότι θα παλέψουμε, το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μου δείχνουν ότι θα παλέψουμε, το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:33 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 28.02.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ με 4-2.

Η ΑΕΚ συνέχισε το σερί της με ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 4-2 στην «Opap Arena», για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του ΠΑΣ, ενώ τόνισε πως αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την 1η ομάδα της βαθμολογίας γνωρίζοντας ότι έχουμε αρκετά προβλήματα με τιμωρίες παικτών και αρκετούς τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά μέσα από την καθημερινή δουλειά τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως και κάποια παιδιά που ήρθαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τους ετοιμάζαμε τόσον καιρό δείξανε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στο πιο κρίσιμο κομμάτι για εμάς που είναι τα πλέι άουτ.

Προηγήθηκε η ΑΕΚ, το να αντιδράσεις με αυτόν τον κόσμο και με τη βοήθεια που παίρνει η ΑΕΚ απ’ αυτόν και να ανατρέψεις το αποτέλεσμα πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήταν πολύ σημαντικό. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας μετά το 1-0. Προσπαθήσαμε, βρήκαμε δύο γκολ και του Τζίμα είναι πολύ όμορφο.

Πήγαμε στο ημίχρονο με το προβάδισμα, στο β’ ημίχρονο δεν θέλαμε να κλειστούμε, δεν θέλαμε να οπισθοχωρήσουμε προς την εστία μας, αλλά αλίμονο η πίεση της ΑΕΚ ήταν δεδομένη. Με στεναχωρεί ότι δεχτήκαμε 3 γκολ από στατικές φάσεις. Δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι τώρα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Σήμερα στο 69’ και το 74’ η ΑΕΚ βρήκε γκολ από στατικές φάσεις και δεν είναι εύκολο μετά να αντιδράσουμε ξανά.

Παρ’ όλα αυτά θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μία εμφάνιση μετά από μία σειρά καλών εμφανίσεων που κάναμε από τον Άρη και μετά. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μου δείχνουν ότι θα παλέψουμε γι’ αυτό το οποίο οφείλουμε να παλέψουμε για τον κόσμο και την ιστορία μας.

Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ. Εύχομαι τα καλύτερα. Βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ’ όσο θυμάμαι να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και μακάρι να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, γιατί το αναζητούσε το ποδόσφαιρό μας πολλά χρόνια».

Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΣ: «Είχαμε 4 παιδιά με κάρτες και οι αλλαγές έγιναν γιατί ο Κιάκος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, ο Τούτου ήταν με γαστρεντερίτιδα από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη. Δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Ο Κόντε δεν μπορεί να βγάζει συνεχόμενα ματς. Όλες οι αλλαγές που έγιναν είχαν λόγο. Τα παιδιά που μπήκαν όμως με γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια».