Γρηγορίου: «Τα παιδιά το πιστεύανε, υπάρχει πίστη στη δουλειά και στο πλάνο μας»

Γρηγορίου: «Τα παιδιά το πιστεύανε, υπάρχει πίστη στη δουλειά και στο πλάνο μας»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν έλειψε να δώσει και τα συγχαρητήριά του προς στους παίκτες του. Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειας του Αστέρα αλλά και της αγωνιστικής νοοτροπίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα τρίποντο «ανάσα» στους «Ζωσιμάδες». Οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν τη δεύτερή τους νίκη στη φετινή Stoiximan Super League και πρώτη έπειτα από 141 μέρες, καθώς επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος, ενώ δεν έλειψε να δώσει και τα συγχαρητήριά του προς στους παίκτες του.

«Αν αναλογιστούμε την ψυχολογία στις δύο ομάδες πριν το ματς, η ομάδα του Αστέρα είχε τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, εμείς είχαμε να κερδίσουμε τόσο καιρό. Και το να μπορέσεις να γυρίσεις το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπαθούν καθημερινά, έχουμε ρίξει το βάρος παντού και τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια που ευελπιστούμε στο τέλος να έχει αντίκρισμα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Και συνέχισε: «Είχα πει στους παίκτες ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη θα έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος προηγήθηκε, τα παιδιά το πιστεύανε, ακούσαν τις εντολές, συνέχισαν το ίδιο τέμπο και αυτό τους οδήγησε στην ανατροπή. Ήταν μια πάρα πάρα πολύ δίκαιη νίκη». 

Τέλος ο Γρηγορίου υποστήριξε: «Ο μεγαλύτερος οδηγός για να έρθουν περισσότερα γκολ είναι η ψυχολογία. Θέλουμε νίκες, δεν μας κάνουν οι ισοπαλίες, αλλά αυτό εμπεριέχει ρίσκο. Δεν είναι καθόλου εύκολο γι' αυτά τα παιδιά, και σκοράροντας δύο γκολ σήμερα απέναντι στον Αστέρα, ελπίζω πως στα επόμενα ματς θα απελευθερωθούμε και θα σκοράρουμε πιο εύκολα γκολ. Δεν υπάρχει άγχος, υπάρχει πίστη στη δουλειά και στο πλάνο μας».

Ράσταβατς: «Χάσαμε μέτρα και η αγωνιστική νοοτροπία μας δεν ήταν τόσο καλή»

Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στη κάμερα της Nova και στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειας του Αστέρα αλλά και της αγωνιστικής νοοτροπίας. 

«Η ομάδα δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια παρότι προηγηθήκαμε. Μετά ίσως θεωρήσαμε ότι ίσως το ματς θα ήταν πιο εύκολο, χάσαμε μέτρα και η αγωνιστική νοοτροπία μας δεν ήταν τόσο καλή. Δυστυχώς η αντίδρασή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να ξεπεράσουμε τη διάθεση που έδειξε ο αντίπαλος για να κερδίσει», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.