Μετά την γροθιά, ο Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία (vids)

Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ

i

PrtScr

Μετά την γροθιά, ο Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία (vids)

Κώστας Τόπας 08:19 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 12.12.2023

Μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, μετά την επίθεση που δέχθηκε διαιτητής από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ. Αρχικά, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ' αόριστον!

Επιπλέον, ο Κοτσά, ο οποίος ανήκει στο κόμμα του Ερντογάν και είναι πρώην βουλευτής του κόμματος «Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη» θα απομακρυνθεί από το κόμμα «Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» του πρωθυπουργού Τουρκίας. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία. «Τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε.

Ο γιατρός του Μελέρ έκανε την ακόλουθη δήλωση από το νοσοκομείο: «Ο ασθενής μας εισήχθη πρόσφατα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας. Μαζί με άλλους γιατρούς, πραγματοποιήθηκαν αρχικές εξετάσεις, τομογραφία και περαιτέρω εξετάσεις από τον εγκέφαλο μέχρι την περιοχή του στομάχου, ειδικά λόγω τραύματος στο κεφάλι.

 Δεν υπάρχει απειλή για τη ζωή αυτή τη στιγμή. Υπάρχει αιμορραγία γύρω από το αριστερό μάτι. Υπάρχει μια μικρή ρωγμή εκεί. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σημαντική απειλητική για τη ζωή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.