Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!

Sportal newsroom 12:49 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 20.12.2022

Σύμφωνα με τη «Marca», οι άνθρωποι της Αλ Νασρ αναμένουν στη Σαουδική Αραβία τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν το τέλος του 2022, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Μετά τα όσα… δακρύβρεχτα συνέβησαν στην εθνική Πορτογαλίας στο Κατάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Τις προηγούμενες ημέρες ο «CR7» βρέθηκε στη Μαδρίτη και προσπάθησε να διατηρηθεί σε φόρμα κάνοντας ειδικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Marca», πλέον βρίσκεται στο Ντουμπάι και σύντομα αναμένεται να κάνει το κοντινό ταξίδι για τη Σαουδική Αραβία, όπου τον περιμένουν οι άνθρωποι της Αλ Νασρ.

Στο Ριάντ περιμένουν την άφιξή προκειμένου να επισημοποιηθούν τα όσα είχαν συζητήσει οι δύο πλευρές πριν την έναρξη του Μουντιάλ και μετά το «διαζύγιό» του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, η προσφορά της Αλ Νασρ αφορά συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών και η αμοιβή του Κριστιάνο -μαζί με τις διαφημιστικές συμφωνίες- ενδέχεται να φτάνει στα 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.