Η Αλ Χιλάλ μετά τον Μέσι έχει βάλει στο μάτι τον Νεϊμάρ - Αστρονομική πρόταση στον Βραζιλιάνο

Η Αλ Χιλά φουλάρει για τον Νεϊμάρ.

i

©intime

Η Αλ Χιλάλ μετά τον Μέσι έχει βάλει στο μάτι τον Νεϊμάρ - Αστρονομική πρόταση στον Βραζιλιάνο

Γιώργος Σακελλαρίου 16:54 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 11.06.2023

Η Αλ Χιλάλ έχει στείλει στο Παρίσι αντιπροσωπεία για να πάρει τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Αλ Χιλάλ δεν προχώρησε.

Η πάμπλουτη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όμως, δεν το έχει βάλει κάτω και τώρα έχει βάλει σκοπό να αποκτήσει το έτερο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Νεϊμάρ.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του CBS Sports, η Αλ Χιλάλ διερευνά τις πιθανότητες συμφωνίας για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα έχει στείλει αντιπροσωπεία στο Παρίσι.

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο συμφωνίας, αλλά προς το παρόν υποστηρίζουν ότι ο 31χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιθυμεί να μείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, η προσφορά του αραβικού συλλόγου φέρεται να είναι αστρονομική. Δίνει 200 εκατ. ευρώ στον Νεϊμάρ, ενώ προσφέρει και 45 εκατ. ευρώ στην Παρί.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις που έχει ο Βραζιλιάνος για το μέλλον του.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2025, όμως, ο γαλλικός σύλλογος δεν θα έλεγε όχι στο να απαλλαγεί από τον Βραζιλιάνο λόγω υψηλών αποδοχών, ο οποίος με τη σειρά του δεν θα έβλεπε με κακό μάτι μια αλλαγή σκηνικού, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος από το Σάο Πάολο έχει απέναντί του τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι ανοιχτός στο να αφήσει το «Παρκ Ντε Πρενς» για να ενταχθεί σε μια ομάδα με καλύτερη ατμόσφαιρα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι υψηλές του αποδοχές βάζουν εμπόδια στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση του.

Ο τρόμος του Νεϊμάρ όταν είδε τον Μαξ Στρους να κατευθύνεται με φόρα κατά πάνω του (vid)
NBA

14:06 - 10.06.2023

Ο τρόμος του Νεϊμάρ όταν είδε τον Μαξ Στρους να κατευθύνεται με φόρα κατά πάνω του (vid)

Παραλίγο η σύγκρουση να κάνει τον Νεϊμάρ να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που πήγε στο Μαϊάμι για να δει τους Χιτ να χάνουν δύο παιχνίδια από τους Νάγκετς, αλλά τουλάχιστον γλύτωσε τον τραυματισμό, αφού ο Μαξ Στρους δεν έπεσε τελικά πάνω του.

Η «Equipe» ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να αντέξει τις οικονομικές απαιτήσεις του Νεϊμάρ, γι' αυτό και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάλεσε προσωπικά τον Βραζιλιάνο για να μάθει τις προθέσεις του για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, η «Equipe» τόνιζε ότι, παρά το ενδιαφέρον της Σίτι, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Σε ό,τι αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως η αγγλική ομάδα δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.