Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το μέλλον του Άμραμπατ, δεν ήρθε "πακέτο" με Τζαβέλλα
i

Νορντίν Άμραμπατ/intime

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το μέλλον του Άμραμπατ, δεν ήρθε "πακέτο" με Τζαβέλλα

Κώστας Τσίλης 08:32 - 10.06.2023

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την οριστική εξέλιξη με Τζαβέλλα αλλά όχι και με Άμραμπατ, δίνοντας τροφή για σενάρια... ανατροπής που όμως φαίνεται να μην έχουν βάση

Θεωρητικά οι περιπτώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα και του Νορντίν Άμραμπατ, ήταν ίδιες. Αμφότερων το συμβόλαιο με την ΑΕΚ έληγε στα τέλη του Ιούνη. Για αμφότερους και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα μηνύματα που έχουν στείλει, οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως δεν θα συνεχίσουν στην Ένωση. Αυτή η εξέλιξη ανακοινώθηκε και τυπικά από την ΑΕΚ χθες για τον Τζαβέλλα, όχι όμως και για τον Άμραμπατ. 

Αυτό ήταν κάτι που έδωσε τροφή για σενάριο, πως ίσως έχει προκύψει κάποια ανατροπή ως προς το μέλλον του Μαροκινού στην ΑΕΚ. Άλλωστε και πέρυσι ο Άμραμπατ είχε σχεδόν ανακοινώσει πως θα φύγει και δημοσίως και ιδιωτικώς στους ανθρώπους της ομάδας και τελικά όλα άλλαξαν σχεδόν σε μια νύχτα και παρέμεινε. Πάντως τώρα αυτό το ενδεχόμενο εξακολουθεί να συγκεντρώνει εξαιρετικά λίγες πιθανότητες να συμβεί. 

Δεν είναι τα ίδια δεδομένα όπως πέρυσι το καλοκαίρι, ούτε για την μια πλευρά, ούτε και για την άλλη. Και φαίνεται πως αυτή την φορά, αυτό το "ήρθε η ώρα να γυρίσω στην Ολλανδία, ο Άμραμπατ το εννοεί". Παρόλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα του Μαροκινού, που δεν θα είχε πρόβλημα να τα φέρει όλα... ανάποδα μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά και την εκτίμηση που εξακολουθεί να τρέφει ο Αλμέιδα στον παίκτη, ίσως μέχρι και την οριστική εξέλιξη, να πρέπει να μείνει ανοιχτή μια πολύ μικρή χαραμάδα... ανατροπής. 

Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι πως πρόκειται για υπόθεση που θα κλείσει άμεσα. Από μέρα σε μέρα. Με πιο πιθανή εξέλιξη, την αποχώρηση του Άμραμπατ. Χωρίς όμως. μέχρι να κλειδώσει κάτι οριστικά όπως έγινε με τον Τζαβέλλα, να μπορεί να αποκλειστεί εντελώς μια ανατροπή.