Η Άρσεναλ άργησε αλλά «ξεσάλωσε» κόντρα στην Όξφορντ (0-3)
i

Παίκτες Αρσεναλ πανηγυρίζουν

Η Άρσεναλ άργησε αλλά «ξεσάλωσε» κόντρα στην Όξφορντ (0-3)

Sportal newsroom 23:56 - 09.01.2023

Η Άρσεναλ χρειάστηκε ένα ημίχρονο και κάτι για να πετύχει το πρώτο της γκολ, όμως τελικά το κατάφερε και έκανε εύκολο το έργο της κόντρα στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, για τον τρίτο γύρο του FA Cup

H Άρσεναλ άργησε να... πάρει μπρος κόντρα στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, όμως τελικά το έκανε και ήταν καταιγιστική κόντρα στην αντίπαλο της, για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα χρειάστηκε 63 λεπτά για να «ξεμπλοκάρει» και τελικά πήρε τη νίκη με 0-3, εκτός έδρας, βάζοντας πλέον πλώρη για το ματς της τέταρτης φάσης εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Άνετη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι για το FA Cup- Αποκλεισμός Σοκ στο 90' για την Άστον Βίλα
REST OF THE WORLD

20:35 - 08.01.2023

Άνετη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι για το FA Cup- Αποκλεισμός Σοκ στο 90' για την Άστον Βίλα

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε άνετη πρόκριση (4-0) επί της Τσέλσι για το FA Cup και περιμένει την Άρσεναλ στην επόμενη φάση, σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε η Άστον Βίλα, που έχασε από τη Στίβενεϊτζ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες. Από αυτές, μόλις δύο ήταν ουσιαστικές και ανήκαν στην φιλοξενούμενη, η οποία δεν κατάφερε να κάνει το 0-1. Aυτό τελικά ήρθε στο δεύτερο μέρος από τον Μοχάμεντ Ελνένι, στο 63ο λεπτό. Ο Αιγύπτιος χαφ πήρε εξαιρετική κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φάμπιο Βιέιρα και από κοντινή απόσταση πέτυχε το πρώτο γκολ.

 Αυτό «ξεκλείδωσε» την επίθεση των «Κανονιέρηδων» οι οποίοι σκόραραν δύο ακόμα τέρματα και έκαναν εύκολο το βράδυ τους. Και πάλι ο Βιέιρα πρόσφερε ασίστ, με τον Ενκιτιά να βρίσκεται ανενόχλητος πλασάροντας για το 0-2. Ο τελευταίος έδωσε και το αποτελειωτικό χτύπημα στον σύλλογο της League One.