Η Βέρντερ αγόρασε 18χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Σπύρος Αγγελίδης

i

@ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η Βέρντερ αγόρασε 18χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:58 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 29.06.2023

Ο νεαρός πορτιέρο πωλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Βέρντερ Βρέμης, με τον Δικέφαλο να κρατά ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Βέρντερ Βρέμης για την μετακίνηση του νεαρού τερματοφύλακα του Δικεφάλου, Σπύρου Αγγελίδη, με τους Γερμανούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Όπως, μάλιστα ανέφερε ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Βέρντερ, Μπιορν Σίρενμπεκ, ο 18χρονος πορτιέρε θα στελεχώσει την Κ19 της γερμανικής ομάδας, ενώ στη διάρκεια της χρονιάς θα πάρει ευκαιρίες και στην U23.

«Ο Σπύρος ήρθε σε εμάς για δοκιμαστικά την άνοιξη και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον πείσαμε για την προοπτική μας στα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω εξέλιξή του.

Αρχικά θα παίξει για την U19, αλλά θα τον χρησιμοποιήσουμε και στην U23», ανέφερε στην δήλωσή του ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Βέρντερ, που καλωσόρισε τον Αγγελίδη στην γερμανική ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη συμφωνία θα καρπωθεί ένα ποσό πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν και αυτοί επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη στη Βέρντερ Βρέμης, με την ομάδα μας να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ευχόμαστε στον Σπύρο καλή συνέχεια στην καριέρα του!»