«Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Σλιμανί - Έχει προτάσεις από ομάδες της Αραβίας»

«Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Σλιμανί - Έχει προτάσεις από ομάδες της Αραβίας»

Δημήτρης Χούπης 19:06 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 29.06.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αλγερία ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 35χρονου επιθετικού Ισλάμ Σλιμανί από την Άντερλεχτ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αλγερία ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί από την Άντερλεχτ. Συγκεκριμένα ο Αλγερινός δημοσιογράφος, Ναμπίλ Ντζελίτ, ο «δικέφαλος» έχει στη λίστα του τον 35χρονο επιθετικό, ενώ ο ίδιος έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. 

Πιο αναλυτικά η Γουότφορντ είναι μία από τις ομάδες, ενώ και σύλλογοι από την Αραβία έχουν σκοπό να τον κάνουν δικό τους. Από την άλλη η βέλγικη ομάδα θέλει να τον κρατήσει και του έχει κάνει ήδη πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. 

Παρόλα αυτά ο Αλγερινός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του, αφού περιμένει τις κρούσεις από την Αραβία. 

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο 35χρονος τα έκανε στη Τσεράγκα και μετέπειτα στη Μπελούιζνταντ. Από εκεί ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έπαιξε τέσσερα χρόνια. Με την πορτογαλική ομάδα πέτυχε 58 γκολ και οι καλές του εμφανίσεις, έκαναν τη Λέστερ να τον πάρει μεταγραφή. 

Μόνο που στις «αλεπούδες» δεν τα πήγε και πολύ καλά, αφού πρώτα αγωνίστηκε για δύο χρόνια και μετά πήγε δανεικός στη Νιουκάστλ, τη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό. Αφού έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα, πήρε μεταγραφή στη Λυών, ενώ έπειτα από ενάμιση χρόνο πήγε ξανά στη Σπόρτινγκ. Τέλος έχει φορέσει τη φανέλα της Μπρεστ και φέτος αγωνιζόταν για την Άντερλεχτ