Η δικαίωση του Ολυμπιακού, τα λόγια του Αγραφιώτη και μια πληροφορία για την... αργία του Μπέου

Αγραφιώτης - Καραπαπάς

i

©Intime

Η δικαίωση του Ολυμπιακού, τα λόγια του Αγραφιώτη και μια πληροφορία για την... αργία του Μπέου

Ο Αγραφιώτης τα έλεγε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και λίγες ώρες αργότερα δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός σε όσα υποστήριζε.

Ένας μικρός χαμός γίνεται και πάλι με τον τελικό Κυπέλλου και φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν μέσα σε λίγες ώρες να δικαιώνονται με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το πρωί της Παρασκευής και στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, ο Τάκης Αγραφιώτης έδωσε το στίγμα του.

«Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά. Ντρέπομαι ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δεν μπορεί η Ομοσπονδία να διοργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου με κόσμο. Οι τελικοί δεν γίνονται για τις ΕΠΣ και τους χορηγούς, αλλά για τους φιλάθλους. Τους φιλάθλους τους αποκλείει η ΕΠΟ. Ούτε ο Μπέος, ούτε η Αστυνομία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ΕΠΟ σκέφτεται να αποκλείσει το Πανθεσσαλικό και να μη γίνονται αγώνες εκεί λόγω της συμπεριφοράς του Μπέου

Η ΕΠΟ σκέφτεται να αποκλείσει το Πανθεσσαλικό και να μη γίνονται αγώνες εκεί λόγω της συμπεριφοράς του Μπέου

Σκέψεις για αποκλεισμό του Πανθεσσαλικού έχει η ΕΠΟ μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής του γηπέδου. Κάπως έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία στρέφεται ξανά σε άλλες λύσεις.

Τι έλεγε πρωί; Τι έγινε; Πως αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Δήμο Βόλου στους όρους διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου πριν ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση, τότε θα ψάχνουν πάλι γήπεδο. Είδαμε όλοι λοιπόν τι έγινε σε αυτό το μέτωπο, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να δείχνει ανίκανη να οργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου!

Κάτι ακόμη, πληροφορία από νομικό. Γράφτηκε πως η ΕΠΟ ζητήσει να τεθεί σε αργία από τη Δημαρχία Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτό, δεν μπορεί να συμβεί και είναι δεδομένο πως πρόκειται για μια «απάντηση» επικοινωνιακή, μετά το φιάσκο με τον τελικό. 

Δικαίωση του Ολυμπιακού και του Αγραφιώτη με όσα τους έλεγε το πρωί, ένα ακόμη επεισόδιο για την ΕΠΟ που αδυνατεί να βρει έδρα για τον τελικό Κυπέλλου, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Το φιάσκο…

Tags: