Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Με ροτέισον και Τσούμπερ βασικό στη ρεβάνς του Φαλήρου

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Με ροτέισον και Τσούμπερ βασικό στη ρεβάνς του Φαλήρου

Κώστας Τσίλης 18:41 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 12.04.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (12/4, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena» να έχει έρθει 3-0 υπέρ της Ένωσης.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου. Ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε σε ροτέισον και έδωσε φανέλα βασικό στον Στίβεν Τσούμπερ, που μετά την εμφάνιση του κόντρα στον Άρη είναι το πρόσωπο των ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Στάνκοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί και Μοχαμάντι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γαλανόπουλος και Μάνταλος θα βρίσκονται στον άξονα, Φερνάντες και Πινέδα στις πτέρυγες, ενώ Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Φερνάντες, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.