Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς ξεπερνά τον τραυματισμό της με διακοπές στην Ιταλία

Άνα Μαρία Μάρκοβιτς

i

Άνα Μαρία Μάρκοβιτς/ printscreen

Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς ξεπερνά τον τραυματισμό της με διακοπές στην Ιταλία

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:55 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 29.03.2023

Η Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου στις αρχές Μαρτίου και προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της.

Η Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στον τελευταίο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών της ελβετικής Γκρασχόπερς. Η 24χρονη επιθετικός από την Κροατία έκανε γνωστό τον τραυματισμό της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να τον ξεπεράσει.

Μετά τον τραυματισμό της η Μάρκοβιτς, γνωστή και ως «η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια του κόσμου», ξέσπασε σε κλάματα, καθώς το χτύπημα στο γόνατο θα την αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικούς μήνες. 

Μερικές μέρες αργότερα η διεθνής Κροάτισσα επιθετικός αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι προκειμένου να απαλύνει λίγο τον πόνο της. Εξάλλου, πάντα ένας τραυματισμός για ένα αθλητή πέρα από επίπονος είναι και ψυχοφθόρος. 

Ετοίμασε λοιπόν τις βαλίτσες της και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη λίμνη Κόμο και το κοντινό χωριό Μπελάτζιο στη βόρεια Ιταλία. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η επιθετικός της Γκρασχόπερς στηρίζεται σε πατερίτσες και όπως φαινόταν δυσκολευόταν να περάσει στους πλακόστρωτους, λοφώδεις δρόμους.

Η Μάρκοβιτς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν. Ένας από τους θαυμαστές της σχολίασε: «Γίνε καλά σύντομα αγαπητή μου». Ένας άλλος έγραψε: «Καλή ανάρρωση των ποδιών σου, αγάπη μου». «Η πιο υπέροχη γυναίκα», ήταν το σχόλιο ενός άλλου, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «Γιατί είσαι τόσο όμορφη;»