Σε γιορτινή διάθεση η Ιβάνα Κνoλ (pics)

Σε γιορτινή διάθεση η Ιβάνα Κνoλ (pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:54 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Το μοντέλο από την Κροατία ανέβασε πάλι τη... θερμοκρασία με τις αναρτήσεις της.

Αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την παρουσία της εντός και εκτός των γηπέδων στο Κατάρ. Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από τους διοργανωτές στο παιχνίδι της Κροατίας με τη Βραζιλία και απογοητεύτηκε μετά τον αποκλεισμό της «χρβάτσκα» από την Αργεντινή στον ημιτελικό. Έτσι έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Η 26χρονη επέστρεψε στην πατρίδα της μαζί με την παρέα του Μόντριτς. Οι επόμενες ημέρες ήταν δύσκολες αλλά ξεπέρασε σχετικά εύκολα και σύντομα όλα τα δυσάρεστα. Οι εκατοντάδες θαυμαστές της περίμεναν με αγωνία την επιστροφή της στις επάλξεις. Η Ιβάνα δεν τους απογοήτευσε. Βρήκε το κατάλληλο ύφασμα και το σχέδιο για να ταιριάξει απόλυτα με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Η καλλονή ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το εξής μήνυμα: «Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα. ΥΓ: Τι βρήκατε κάτω από το δέντρο;»

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στο Μουντιάλ προσθέτοντας: «Ευχαριστώ Κατάρ! Ήταν το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο! Η καρδιά μου είναι γεμάτη και είμαι υπερήφανη που έδειξα στον κόσμο ότι όλοι αποδεχόμαστε τον καθένα από τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τον τρόπο ζωής. Τόσες πολλές εθνικότητες σε έναν τόπο, μία μεγάλη οικογένεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Σ' αγαπώ και τα λέμε σύντομα». Τόσο πολύ της άρεσε που θα πάει ξανά στη Ντόχα. Άλλωστε έχει αποκτήσει πολλούς φίλους εκεί.