Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε και έχει ένα μήνυμα προς όλους

Άνα Μαρία Μάρκοβιτς

i

© instagram.com/anamxrkovic

Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε και έχει ένα μήνυμα προς όλους

Sportal newsroom 13:47 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 07.03.2023

Η πανέμορφη Κροάτισσα ποδοσφαιρίστρια χτύπησε στο γόνατο, με το μήνυμά της να δείχνει πως εκτός από εμφάνιση, διαθέτει και ισχυρή προσωπικότητα

Θεωρείται -και είναι- μια από τις πλέον εντυπωσιακές αθλήτριες. Η 23χρονη Άνα Μαρία Μάρκοβιτς με καταγωγή από το Σπλιτ της Κροατίας αγωνίζεται στη θέση της επιθετικού στην Ελβετική Γκρασχόπερς. Παράλληλα εκπροσωπεί και την Κροατία με τη φανέλα της οποίας έχει προλάβει ήδη να καταγράψει 11 διεθνείς συμεμτοχές, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της. 

Όπως η ίδια δηλώνει μέσα από την επίσημη σελίδα της, «Τα σπορ στη ζωή μου αποτέλεσαν πάθος μου από πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν γυμνάστρια για 10 χρόνια πριν ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, ενώ η μικρότερη αδερφή μου έπαιζε ήδη ποδόσφαιρο στη Ζυρίχη και έτσι έμαθα να αγαπώ αυτό το άθλημα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στα 13 μου στην Σλίερεν (ομάδα της Ελβετίας). Στα 15 μου μπήκα στην U21 της Ζυρίχης όπου ήμουν μια από τις πιο νεαρές παίκτριες. Ο στόχος μου για το άμεσο μέλλον είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στα τελικά του Ευρωπαϊκού κυπέλλου με την Κροατία. Επίσης θέλω να αναδειχτεί το γυναικείο ποδόσφαιρο και να έρθει κοντά σε όλο τον κόσμο»

Ο πρόσφατος τραυματισμός της στο γόνατο μπορεί να την αφήνει εκτός για ένα διάστημα, ωστόσο το μήνυμα που έστειλε μέσα από το instagram της αναδεικνύει και τη δύναμη του χαρακτήρα που έχει αυτό το κορίτσι: «Δε ξέρω πώς να ξεκινήσω...Δυστυχώς τραυματίστηκα στο τελευταίο παιχνίδι και θα πρέπει να πω αντίο στο ποδόσφαιρο για πολύ καιρό. Πονάω πολύ και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως έχω ισχυρό χαρακτήρα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση την οποία και θα χρειαστώ τους επόμενους μήνες ακόμη περισσότερο»

Καλή ανάρρωση στην κοπέλα και ταχεία επιστροφή στα γήπεδα. Δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, κάτι που η Άνα Μαρία ανακάλυψε με τον πιο άσχημο τρόπο.