Σε σκάνδαλο με δύο γυναίκες εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Ρονάλντο/Ⓒintime

Σε σκάνδαλο με δύο γυναίκες εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Sportal newsroom 09:07 - 07.03.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε κατηγορία ότι είχε σχέσεις με άλλη γυναίκα, εκτός από τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Μέσω του εκπροσώπου του, ο Πορτογάλος αστέρας ενημέρωσε τον Τύπο στην πατρίδα του, ότι δεν είχε καμία σχέση με άλλη γυναίκα εκτός από τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες. Ολα αυτά μετά τον ισχυρισμό δύο πασίγνωστων μοντέλων.

Ο πρώτος ισχυρισμός προήλθε από τη Χιλιανή Ντανιέλα Τσάβες, η οποία μάλιστα διαβεβαίωσε ότι έχει βίντεο για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της και ότι δεν λέει ψέματα ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο. Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει ήδη συγκεντρώσει κοντά στα 4,7 εκατ. ευρώ από το OnlyFans, χρεώνοντας τους θαυμαστές της μια μηνιαία συνδρομή ύψους 18 ευρώ για να έχουν πρόσβαση στο «πικάντικο» περιεχόμενό της.

«Αν κάποιος κάνει σεξ με άλλο άτομο που δεν είναι σύντροφός του, αλλά είναι ελεύθερος στο μυαλό και το σώμα χωρίς να δίνει εξηγήσεις, είναι απιστία; Άρα με τον Κριστιάνο είμαστε άπιστοι; Ήταν απλώς σεξ και με την άδεια από την πλευρά μου, όχι του!Έχω ακόμη και ένα βίντεο, αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω, γιατί είναι δικό του. Είμαστε χωρίς ρούχα», είπε χαρακτηριστικά η Ντανιέλα Τσάβες.

Εκτός από το πασίγνωστο μοντέλο της Χιλής, υπήρξε και η παραδοχή της Γκεοργκιλάγια, Βενεζουέλας influencer, η οποία είπε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα γεγονότα χρονολογούνται από τις 25 Μαρτίου 2022, όταν η Πορτογαλία αγωνίστηκε στα Play Off για το παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και οι δυο τους είχαν συνάντηση στο ξενοδοχείο Swish Solverde, στο Vila Nova de Gaia.

«Όταν διάβασα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αν πήγαινα εκεί θα μιλούσαμε, θα γνωριστούμε καλύτερα, ίσως μπορούσα να βγάλω περισσότερες φωτογραφίες. Δεν πίστευα ότι σε αυτή την κατάσταση θα υπήρχε σεξ. Το γεγονός είναι ότι συνέβη. Συμφωνήθηκε από την πλευρά μου, αλλά παρ' όλα αυτά ένιωσα ότι χειραγωγήθηκε, από τη φήμη και τη δύναμη του Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε το πασίγνωστο μοντέλο.

«Είναι εντελώς ψευδές και δυσφημιστικό»

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε από τη σιωπή για αυτό το θέμα, μέσω του εκπροσώπου του: « Αυτό είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό», είπε, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha.