Τερματοφύλακας πήδηξε στον αέρα προκειμένου να σταματήσει τον Κριστιάνο (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Τερματοφύλακας πήδηξε στον αέρα προκειμένου να σταματήσει τον Κριστιάνο (vids)

Κώστας Τόπας 10:40 - 04.03.2023

Αφωνοι έμειναν οι θεατές όταν είδαν τον τερματοφύλακα της Αλ Μπατίν, Μάρτιν Καμπάνα να... πηδάει στον αέρα, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία μετά την υπογραφή του σε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος αστέρας έχει ήδη σκοράρει οκτώ φορές και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε έξι συμμετοχές με τη νέα του ομάδα.

Ο 38χρονος επιθετικός έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει κόντρα στην Αλ Μπατίν στη σύγκρουση της ομάδας του στο «Mrsool Park», ωστόσο είδε την προσπάθειά του να απομακρύνεται θεαματικά πάνω στη γραμμή. Ωστόσο, οι θεατές έμειναν άναυδοι όταν είδαν τον αντίπαλο πορτιέρε, Μάρτιν Καμπάνα να βγαίνει εκτός περιοχής και να πηδάει με έναν παράξενο τρόπο στον αέρα, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Κριστιάνο.

Ο γκολκίπερ της Αλ Μπατίν θεώρησε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τσιμπούσε την μπάλα και θα την περνούσε από πάνω του. Ωστόσο, ο «CR7» με μία συρτή ντρίμπλα τον «άδειασε», έκανε το πλασέ αλλά στο τέλος δεν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Τελικά, η Αλ Νασρ του Ρονάλντο πήρε τη νίκη ανατροπή απέναντι στην Αλ Μπατίν με τρία γκολ στις καθυστερήσεις (3-1) και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.