Influencer από τη Βενεζουέλα ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον Κριστιάνο - Η αντίδραση του Πορτογάλου

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ printscreen

Influencer από τη Βενεζουέλα ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον Κριστιάνο - Η αντίδραση του Πορτογάλου

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:18 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 03.03.2023

Σε «καυτές» αποκαλύψεις προχώρησε influencer από τη Βενεζουέλα, η οποία ισχυρίζεται πως συνευρέθηκε ερωτικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από μία influencer από τη Βενεζουέλα

Η georgilaya11, όπως είναι γνωστή στο instagram ανέφερε πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ σε ξενοδοχείο ένα χρόνο πριν. 

Η influencer από τη Βενεζουέλα ισχυρίζεται πως είχε ερωτική επαφή με τον «CR7» σε ξενοδοχείο, όπου φιλοξενούνταν η Εθνική Πορτογαλίας. Η ίδια έβγαλε φωτογραφίες με πολλούς ποδοσφαιριστές των Ιβήρων και φυσικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«H FIFA έδειξε ασέβεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο», λένε οι θαυμαστές του Πορτογάλου
REST OF THE WORLD

08:50 - 28.02.2023

«H FIFA έδειξε ασέβεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο», λένε οι θαυμαστές του Πορτογάλου

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε από τις επιλογές της FIFPro για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, με του θαυμαστές του Πορτογάλου να αναφέρουν ότι η FIFA δεν τον σεβάστηκε...

Η georgilaya11 υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη λίγο πριν τα νοκ- άουτ παιχνίδια για να περάσει η εθνική Πορτογαλίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Μάλιστα, η influencer από τη Βενεζουέλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα πάει στο ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Και αυτό γιατί ήθελα να τον δω από κοντά και να φωτογραφηθώ μαζί του. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας δέχτηκα ένα μήνυμα στο Instagram από τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εκείνος με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν, προκειμένου να μιλήσουμε από κοντά. Εγώ δέχτηκα και πίστευα ότι θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του, να τον γνωρίσω περισσότερο, να μου δώσει μερικά αυτόγραφα και να βγάλω ακόμη περισσότερες φωτογραφίες μαζί του.

Ωστόσο, από τη μία στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε να κάνουμε έρωτα. Άγριο σεξ. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή. Όμως, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ομορφιά και τη φήμη του. Από αυτή την ιστορία δεν έχω να βγάλω κάτι και δεν επιδιώκω ούτε φήμη, ούτε χρήματα».

Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως είναι ψέματα και συκοφαντίες.