Ο Ράμος «ψήφισε» τον Μέσι ως κορυφαίο όλων των εποχών, ο Ρονάλντο όμως τον θέλει στη Αλ Νασρ

Ρονάλντο-Ράμος

i

Κριστιάνο Ρονάλντο & Σέρχιο Ράμος/PrtScr

Ο Ράμος «ψήφισε» τον Μέσι ως κορυφαίο όλων των εποχών, ο Ρονάλντο όμως τον θέλει στη Αλ Νασρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 26.02.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Νασρ τη μεταγραφή του παλιού του συμπαίκτη Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο έζησε αξέχαστες στιγμές στην κοινή τους θητεία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από τον περασμένο Δεκέμβριο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Νασρ, φέρεται να ζήτησε από τους ιθύνοντες του συλλόγου την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, με σκοπό να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο και η ποιότητα της ομάδας.

Η διοίκηση της αραβικής ομάδας, η οποία έχει προσφέρει ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο σταρ για να τον κάνει δικό της, έχει δηλώσει πως είναι διατεθιμένη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ρονάλντο με οποιοδήποτε κόστος.

Το ξεκίνημα του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ είναι κάτι παραπάνω από θετικό, διότι ο Πορτογάλος μετράει ήδη οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε έξι εμφανίσεις, ενώ επιπλέον έχει συμμετοχή στα δέκα τελευταία γκολ της ομάδας. Ο 38χρονος επιθετικός είναι ασταμάτητος στη Σαουδική Αραβία, έχοντας πετύχει και δύο χατ τρικ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Fichajes, επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στην Αλ Νασρ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ισπανός αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σαν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία για ανανέωση, αντιμετώπισε πρόσφατα τον Κριστιάνο και την ομάδα του σε φιλικό παιχνίδι, με το κλίμα ανάμεσα στους δύο να φαίνεται εξαιρετικό παρά τις «κακές» φήμες του παρελθόντος.

Από την άλλη, ο Σέρχιο Ράμος σε πρόσφατες δηλώσεις του στο κανάλι της PSG, έδωσε ένα τέλος στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπέφερα για αρκετά χρόνια παίζοντας εναντίον του Μέσι. Τώρα τον απολαμβάνω. Είναι ο καλύτερος παίχτης που έχει βγάλει ποτέ το ποδόσφαιρο». Δήλωση - μαχαιριά για τον Ρονάλντο, που όμως φέρεται πως επιθυμεί την εκ νέου ποδοσφαιρική συνύπαρξη του με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι θα ξέρει...