Συγκινητικό βίντεο δείχνει τον Κριστιάνο να αγκαλιάζει 10χρονο αγόρι που έχασε τον πατέρα του στον σεισμό της Τουρκίας (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 10χρονο αγόρι

i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 10χρονο αγόρι

Συγκινητικό βίντεο δείχνει τον Κριστιάνο να αγκαλιάζει 10χρονο αγόρι που έχασε τον πατέρα του στον σεισμό της Τουρκίας (vid)

Κώστας Τόπας 09:02 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 06.03.2023

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συναντάει ένα 10χρονο αγοράκι, του οποίου ο πατέρας σκοτώθηκε στους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τη Συρία και την Τουρκία τον περασμένο μήνα.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μια σειρά σεισμών, ο πρώτος από τους οποίους τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου, έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, ενώ χιλιάδες άλλοι παραμένουν αγνοούμενοι, τραυματίες και χωρίς μία στέγη. Μεταξύ των νεκρών ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, Κρίστιαν Ατσού.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να στηρίξει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία. Ο Πορτογάλος αστέρας, ναύλωσε ένα αεροπλάνο γεμάτο με είδη όπως σκηνές, πακέτα τροφίμων, μαξιλάρια και κουβέρτες, κρεβάτια, παιδικές τροφές και γάλα και ιατρικές προμήθειες για να βοηθήσει στην ανθρωπιστική προσπάθεια.

Ο νεαρός Ναμπίλ Σαίντ, από τη Συρία, προσκλήθηκε στη Σαουδική Αραβία για να δει τον αγαπημένο του... ήρωα Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει με την Αλ Νασρ. Το 10χρονο αγοράκι διασώθηκε από μια ομάδα διάσωσης της Σαουδικής Αραβίας, που είχε ταξιδέψει στη Συρία για να βοηθήσει στον απόηχο της τραγωδίας. Ο Τούρκι Αλ-Σείκ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας της Σαουδικής Αραβίας, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο, ζητώντας τη βοήθεια για την ταυτοποίηση του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά, ο Ναμπίλ ταυτοποιήθηκε και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Μπατίν «Mrsool Park» μαζί με τη μητέρα του. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, συνάντησε το ίνδαλμά του, Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο κι αποθέωσε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία», πριν τον πλησιάσει ο 38χρονος Πορτογάλος αστέρας. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια συγκινητική αγκαλιά προτού ο νεαρός φωνάξει ότι τον αγαπάει αλλά και τον εμβληματικό πανηγυρισμό «Siu» του πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.